Huszonötéves szülinapját ünnepli a KMDSZ

Koccintás, buli. Alvás nincs. Kolozsvár ugyanis Sosem Alszik.
Hirdetés

A Kolozsvári Magyar Diákszövetség június 20-án, 18 órától 25 éves születésnapi rooftop partit szervez Kolozsváron a Iulius Mall tetőtéri parkolójában.

A Kolozsvár Sosem Alszik rendezvénysorozat részeként szervezett születésnapi partira a KMDSZ meghívja mindazokat, akik az elmúlt 25 év alatt a szervezetben tevékenykedtek: régi és új önkénteseit, irodavezetőket, szakosztálytagokat, vezetőtanácstagokat, Perspektíva vagy Campus-szerkesztőket. Az eseményt közös koccintás előzi meg.

Kolozsvár 2015-ben Európa Ifjúsági Fővárosa. A rendezvénysorozat részeként a június 20-21. közötti éjszakán szervezik meg a Kolozsvár Sosem Alszik programot, amelynek része a Kolozsvári Magyar Diákszervezet születésnapi eseménye is.

Rés Konrád Gergely KMDSZ-elnök a szülinappal kapcsolatosan elmondta: a KMDSZ a megalakulása óta eltelt 25 év alatt sokat változott, fejlődött. Rengeteg munkát fektettek az emberek abba, hogy a szervezet jól működjön, és elérje céljait, majd újakat tűzzön ki maga elé. „Ideje, hogy igazán megünnepeljük az eddigi eredményeket” – fogalmazott.

Line-up:

18:00 – 19:00 Iv-in

Hirdetés

19:00 – 21:00 Heion

21:00 – 23:00 Missile (titus)

23:00 – 01:00 Gemini Brothers 

Hirdetés