Így találj magadnak erdélyi celebet

Játékosokat keres a Campus Show, Kolozsvár első, diákok által készített televíziós vetélkedője. Már izzítják a kamerákat.
Hirdetés

Az első Campus Show az amerikai What’s my line?  című tévés műsor mintájára készült tavaly májusban. A show előkészítését, szervezési feladatait és az operatőri, műsorvezetői feladatköröket is a Babeș – Bolyai Tudományegyetem újságíró szakos hallgatói és a Campus diákportál szerkesztői vállalták, Stanik Bence társult egyetemi oktató irányításával. 

A diákok egyetemista köntösbe bújtatták az amerikai vetélkedőt, céljuk olyan önálló televíziós tartalom előállítása volt, amit szívesen fogyasztanak a kolozsvári diákok. És amelynek forgatásán jól lehetett keverni a szakmai tapasztalatot és kellemes szórakozást. 
 
A játék során egyszerre négy letakart szemű játékosnak kellett kitalálnia, hogy ki a velük szemben ülő neves erdélyi személyiség, aki a számukra feltett IGEN/NEM kérdésekre válaszolt. 
 
 
A játékban részt vevő hírességek: Koszorus Krisztina (Koszika) énekes, Magyari Tivadar író, szociológus, Bréda Ferenc író, költő, irodalomtörténész (a cím fölötti videóban), Miklós Gyuri zenész, Talpas Botond, az Igen, tessék!/Da, poftiți elnöke, Keszeg Anna egyetemi oktató, Orbán Katalin televíziós műsorvezető és Jánosi Andrea grafikus, illusztrátor.
 
Idén újra megszervezik a Campus Show-t, ezúttal az újságírás szak Media Spectator Szakkollégiumának segítségével. Változik a helyszín, a Junkyard kocsma helyett a BBTE Színház és Televízió karának stúdióterme ad otthont a show-nak, a koncepció viszont ugyanaz marad.
 
A második Campus Show-t március 26-án forgatják. A vetélkedőre jelentkező játékosoknak nem kell mást tenniük, minthogy egy mondatban megfogalmazzák, hogy miért szeretnének a Show-ban részt venni, és az ezt tartalmazó üzenetet elérhetőségeikkel együtt elküldik a campus.szerk@gmail.com e-mail címre március 23-ig.
 

Hirdetés