„…ha elveszted, megkapod…”

2015 látszólag nyugodt évnek ígérkezik: nem lesznek választások, a hatalom nem fog különösebb párbeszédet folytatni az emberekkel, de növekedhet a szegénység, ebből következően erősödhet a széthúzás, újra előkerülhet „a magyar kártya” és folytatódni fog a teremtés óta tartó hatalmi harc.
Hirdetés

„Minden befejezés fájdalmas, és minden újrakezdés nehéz. Olyan világban élünk, amikor kevés ember próbál meg szembe nézni a valósággal. Legtöbben a könnyebb utat választják: a mások tanácsát, a televízió reklámjait, a politikusok ígéreteit, a közvélemény–formálók hamis kutatási eredményeit.

2015 látszólag nyugodt évnek ígérkezik: nem lesznek választások, a hatalom nem fog különösebb párbeszédet folytatni az emberekkel, de növekedhet a szegénység, ebből következően erősödhet a széthúzás, újra előkerülhet „a magyar kártya” és folytatódni fog a teremtés óta tartó hatalmi harc. Ezentúl is mint mindig a kisember fogja a rövidebbet húzni.

Visszatérve az alapgondolathoz: „…ha elveszted, megkapod…”. Megkapod, ha képes vagy lezárni a múltnak hibákkal megromlott részét, és képes vagy mindent úgy újrakezdeni, hogy ne az legyen a cél, hogy megérje, hanem, hogy jó legyen.”

Hirdetés