Kulturálisan személyre szabott BMW-k érkeznek Romániába

Mindent az ügyfélért. Vigyázat: HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

A német gépkocsigyártó konszern úttörő stratégiát dolgozott ki 2015 hajnalán: alkalmazkodik a romániai piac igényeihez. Ennek értelmében az összes Romániának szánt BMW gépkocsiban gyárilag maximumon megy a zene és le vannak húzva az ablakok.

„Egy éven keresztül figyelemmel követtük romániai ügyfeleink közlekedés során tanúsított viselkedésmintáit, azután, hogy elhagyták a BMW-képviselet épületét frissen vásárolt járművükkel. Azt találtuk, hogy míg Németországban, Ausztriában vagy Svájcban inkább halkan szóló szimfonikus zenét hallgatnak az ügyfelek, a románok kivétel nélkül és zenétől függetlenül maximális hangerőre állítják a lejátszót, magyarázza Klaus Berger, a romániai képviselet igazgatója.

Az új találmány óriási népszerűségnek örvend a hűséges BMW-tulajdonosok körében. „Emmá’ kafa, bratyókám! Nem kell többet nyomjam a gombot, mint süket a csengőt, hogy a hangfalak dübörögjenek. Első kulcsra üvölt. De azért jó lenne, ha még azelőtt be lehetne durrantani a muzsikát, hogy elindítsam a motort”, nyilatkozta Emil Valjean törzsvásárló.

Hirdetés