Ez a divat!
Jean St'Ay
2014. november 13. csütörtök, 14:51
A sétatéri Kaszinóban bál lesz a hétvégén. Divatbál!

Ki a divatot szereti, rossz ember nem lehet! Mert ha tagadja is a kurrens trendeket, azzal szintén divatot teremt, ugye. 

A dolog neve TIDAFF. Vagyis Transilvania International Design Fashin Fair. Első alkalommal szervezi meg a banzájt a High Heel Events. És úgylehet, bor is lesz, mert a Cotnari is beszállt a buliba.

A divatozás helyszíne a sétatéri Kaszinó. Ezen a hétvégén (november 15-16., szombat és vasárnap), 11 és 19 óra között minden kedves kolozsvári (és nem csak) kedvére szemlélheti a résztvevő tervezők ruhakölteményeit, regényeit, novelláit és szösszeneteit.

Persze nem csak bámulni lehet. Vásárolni is, ha van rá költség. Meg ad hoc workshopokon részt venni. Meg még ami szem-szájnak ingere.

Ja, a dolog nemzetközi. És magyar résztvevők is vannak. De nem ezért nemzetközi.

További részletek: itt.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/6086
Hiába varázsoltak hazai hangulatot a vendégszurkolók, a szlovákok győztek Nagyszombaton.
Egy jó dolog van ebben az egész hisztiben. Tekintettel arra, hogy a PSD-s pártvezérnek gerincsérve van, íme a bizonyíték: Dragnea úrnak mégis van gerince.
Elismerik a jegyeiket, de csak most az egyszer.
És fogunk-e emlékezni a Székely Tigrisekre? Határ- és emlékezetvédelmet egyaránt feszegető könyv bemutatóján jártunk.
Tény, hogy 100 éves történelme alatt Románia egyik nacionalista cseberből a másik nacionalista verembe esett.
Nem csodálnánk, ha a juhimádó és kormorángyűlölő román mezőgazdasági tárcavezető tartós pánikrohamban törne ki a hír hallatán.
A román sajtó szerint a magyar válogatottban köthet ki Fülöp Lóránd, a FC Botoşani csatára, akit épp behívtak a román ifikeretbe.
Íme, az idei román próbaérettségi aranyköpései. Igazán aranyosak.
Megépült az első sztráda fölötti zöld átjáró, hogy a nagyvadak zavartalanul kószálhassanak a környéken.
Az uszító cikkeiről elhíresült szerző a magyar nemzeti ünnep alkalmából írt felköszöntő üzenetbe csomagolja elképesztő tanácsait.
A tervek szerint így lesz a kincses város történelmi központja egyre élhetőbb. Most már csak idő kell hozzá. És némi pénz.
A gyors és határozott döntéshozatal soha nem volt erőssége az államfőnek.
Egy új törvénytervezet olyan területeket adna át az egyházaknak, melyek soha nem álltak egyházi tulajdonban. Az erdészeti szakszervezetek tiltakoznak.