<![CDATA[foter.ro]]> http://foter.ro/ hu-HU <![CDATA[Kolozsváron ismét tömegek tüntettek a PSD, az ALDE és az RMDSZ ellen]]> A büntető perrendtartást módosító kormányoldali honatyák lemondását követelték.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gazdagabb hangzással, új dallal lép a nyári fesztiválszínpadokra a 4S Street zenekar (videó)]]> Van egy videoklipjük is, kattintás után máris nézhető.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jakab-Benke Nándor: Elég elé világ – 5. évad, 72. epizód]]>
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Boros Miklós: A svéd bajnokra készülhet a CFR]]> Nagyon nagy valószínűséggel a svéd Malmö FF lesz a Kolozsvári CFR futball-csapatának első ellenfele a Bajnokok Ligája selejtezőiben.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bíróság: nyugodtan hasonlítható a galléros páviánéhoz a kormányfő hajviselete]]> Cristian Tudor Popescu pert nyert a diszkriminációellenes tanács ellen.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Semjén Zsolt Trianonnal kapcsolatos kijelentésein rugózik a román sajtó]]> A román külügy szokatlanul higgadt hangnemben reagált, és a magyar-román kapcsolatok elmélyítése mellett foglalt állást.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az EU megint megfinanszírozza az észak-erdélyi autópályabizniszt]]> Csak győzzék lenyú..., izé, elkölteni.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Boros Miklós (Főtér.ro): Focivébé, hatodik nap: Afrika is megérkezett a világbajnokságra]]> A szerencse is Szenegál mellé szegődött, a feje tetejére állt a H-csoport.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Miért kapnak veszélyességi pótlékot a székelyföldi rendőrök?]]> Ez az a kérdés, amelyért perre megy Árus Zsolt jogvédő.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ştefan Vlaston: Iohannis elnök felfüggesztése a jelenlegi kormányzat végét jelenti. Összehasonlítás a 2012-es helyzettel]]> Létezik, hogy a jelenlegi koalíció annyira felelőtlen legyen, hogy maga ellen fordítsa az ország lakosságának 80 százalékát?
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gyengébben vizsgáztak idén a nyolcadikosok]]> Több mint negyedük bukta el a képességvizsgát.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Világhírű román rendező előtt tiszteleg a kolozsvári magyar színház]]> Miniévaddal ünneplik Andrei Șerbant.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Elaludt a volánnál Toader miniszter fia]]> Autója kisodródott, ő és utasa is megsérült.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Több száz méteren sodort az ár egy tűzoltót]]> Két társa mentette ki, a hét hőseinek nyilvánították őket.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Új Bestiárium: így még biztosan nem látta a magyar politikusokat]]> Mindenki megkapja a magáét – a középkori kódexek stílusában. VIGYÁZAT: POLITIKAILAG NAGYON NEM KORREKT TARTALOM!
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Azonnal kitilthatják saját lakásából is a családtagjait bántalmazót]]> Rég várt változások védik ezentúl azokat, akiket otthon ütlegelnek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az iskolák környékéről is kitiltanák az energiaitalokat]]> Le akarják szoktatni és eltiltani a kiskorúakat a koffeinbombákról.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Késő este módosította a büntető perrendtartást a képviselőház]]> Amit Iordacheék kitaláltak, azt a PSD-ALDE koalíció az RMDSZ-szel együtt megszavazta.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Főtér.ro: Szobrot állítottak Nagyvárad legnagyobb mecénásának, gróf Rhédey Lajosnak]]> A büsztöt abban a parkban állították fel a Szent László Napok szervezői, melyet maga Rhédey adományozott 200 évvel ezelőtt a városnak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Főtér.ro: Nyolc év letöltendőt kapott egy levitézlett RMDSZ-politikus]]> A tévészerelőből Bihar megye egyik legbefolyásosabb politikusává vált Kiss Sándor több korrupciós ügy kulcsfigurája volt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Cristian Câmpeanu (Revista 22): Vajon miért fosztja meg Dragnea az országot a valutatartalékától?]]> Kérdés: a Szuverén Fejlesztési és Beruházási Alap zseniális gazdasági megoldás, vagy zseniális korrupciós terv?
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[ Az Új Jobboldal idén sem hagyja ellendemonstráció nélkül a kolozsvári melegfelvonulást]]> Csakhogy ők a belvárosban gyülekezhetnek, míg az LMBTQ-közösség – idén is – egy kevésbé szem előtt lévő helyszínen.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Boros Miklós (Főtér.ro): Focivébé, ötödik nap: Anglia nem bukott el Sztálingrádnál (videó)]]> Gyarmatosította Tunézia térfelét a pályán, de csak a legvégén tudta megtörni az afrikai csapatot.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Késsel fenyegetőző férfi rabolt ki egy bankot Kolozsváron]]> Az eset hétfő délután történt a Kerekdombon.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ha lát nyáron egy ilyen autót, mosolyogjon]]> Mert éppen fényképezi a Google Street View. Júniusban és júliusban ismét pásztázzák Romániát.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megbuktatná az USR az autópályákat ellenző közlekedési minisztert]]> A miniszternek nincs ki a négy kereke, az USR-nek pedig nincs meg a többsége.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Végre: semmisnek ítélték a süketnéma tüntető bírságát]]> Három hónappal azután, hogy a csendőrség megbüntette csendháborításért.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Horaţiu Pepine (dw.com): Az elnök aggodalmai: díszpinty lesz-e, vagy sem?]]> A szociáldemokraták levagdosnák az elnök szárnyait. Hovatovább nyíltan vállalt céljuk: a parlamentáris köztársaság. Na de, mi lesz Klaus Iohannisszal?
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Május 5., 183 lej]]> Ha ön ezen a napon vásárolt ekkora értékben, és meg is őrizte a nyugtát róla, akkor örüljön: tízezer lej áll a házhoz.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A románok beperelik a Charlie Hebdót a Halep-karikatúra miatt]]> Ráadásul arra is hivatkoznak, hogy az Eiffel-torony darabjait Romániában készítették. Ami akkora blöff, mint egy torony.
[...] Bővebben!
]]>