<![CDATA[foter.ro]]> http://foter.ro/ hu-HU <![CDATA[Lavina radírozta le a magashegyi szuvenírbizniszt]]> Ne most akarjon ajándékot, emléktárgyat venni a Bâlea-tó környékén.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bedobta a törölközőt a hűtője? Az újat a kormány fizeti!]]> Na jó, csak részben. De az is valami.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Cătălin Ştefănescu (Dilema Veche): Nyugati Szövetség: csak óvatosan a zongorával a lépcsőn!]]> Hiába szajkózzák egyesek ismét a magyarveszélyt, Erdély elszakításának rémképével már nem lehet meggyőzni a gazdasági önrendelkezést akaró erdélyi városvezetőket.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kilenc autó bánta, hogy a tél végezte el a természetes szelekciót a fák között]]> 313 településen még mindig nincs villany.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Iohannis egyszemélyes kommandóegységként megszállja a kormánypalotát]]> Azért is részt vesz a kabinet ülésein. Nehogy már valami olyasmit fogadjanak el, ami nem tetszik neki.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jakab-Benke Nándor (Főtér.ro): Elég elé világ – 6. évad, 41. epizód]]>
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Botokkal, vasvillával, szamurájkarddal és machetével emberkedtek a nyílt utcán – de nem bizonyult jó ötletnek ]]> A Dolj megyei Calafaton zajlott kisebb utcai csata még a hónap első felében, de a rendőrök csak most csaptak le a résztvevőkre.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A Dunába zuhant egy autó, a sofőrjét holtan találták]]> Mehedinţi megyében történt a szerencsétlenség.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jól beolvasott a kormánynak a kisebbségek napjára írt üzenetében Iohannis]]> Felelős politikus nem tesz ilyet! – szólt az intelem.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ennek fele sem tréfa: iskolákat zárnak be több erdélyi megyében az időjárás miatt ]]> Kedd délig biztosan folytatódik a havazás.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Visszatért a PSD kebelére két „tékozló” képviselő]]> Egészen elképesztő, mi folyik a bukaresti parlamentben.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Folytatódik a centenáriumi osztódás: moldvai polgármesterek is szövetségre léptek]]> Az erdélyi és bánsági városok után újabb régió képviselői szállnak be a bukaresti „fejlődési” modell elleni harcba.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Na ki lesz az RMDSZ elnöke újabb négy évre?]]> Ma jelentette be, hogy jövőre újra indul, és semmi kétségünk afelől, hogy meg is választják.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Iohannisnak az 1989-es forradalomról is Dragnea jut az eszébe]]> A közelgő évfordulót is a PSD elnökének bírálatára használta fel.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Beütött a hóapokalipszis a Bánságban]]> Áram és víz nélkül maradt vasárnap teljes Lugos. Temes megyében 45 ezer ember hiányolja a 20. század civilizatorikus vívmányát, a villanyt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Minden idők legfurcsább „tévéostroma” zajlott Budapesten]]> Több ellenzéki képviselő is az épületben éjszakázott, majd kettejüket kivezették. Közben továbbiak jutottak be.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megtaláltuk a legfiatalabb antikommunista ellenállót!]]> Alig egynapos, de már emlékművet kapott.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Iohannis most éppen hazaáruló a PSD szerint]]> Ezért Liviu Dragnea PSD-elnök szerint fel is kell jelenteni.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kész röhej: fizetnie kell a román EU-elnökségnek, hogy bekerüljön a nemzetközi sajtóba ]]> Különben a kutya sem kíváncsi rá.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ilyen is van: saját traktorjával vonult ki havat takarítani a polgármester]]> Mert a hivatalnak nincs pénze alkalmazottra.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tízen sérültek meg egyetlen felelőtlen sofőr miatt egy tömegbalesetben ]]> A 22 éves gépkocsivezető előzött, majd megcsúszott a jeges úttesten.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Míg a köznép havat lapátol, a választottak forradalmi megemlékezésen díszelegnek]]> Százak próbálják kiásni Temesvárt a hóból, míg Robuék dísztanácsüléseznek. De hát mit tegyenek, ha most van az évforduló?
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Betett a vasúti közlekedésnek a hóvihar, órák óta dekkol több gyorsvonat ]]> Érdeklődjön, mielőtt vonatra ül! Több száz utas rekedt a hó fogságában az ország délnyugati részén.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mindent vitt az X-Faktor döntőjében a kolozsvári rapduó]]> Januárban Kolozsváron tapsolhatunk a USNK-nak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mozgolódik a mozgalmár: Cioloş ismét új pártot alapított]]> Az új alakulat a MRI helyét veszi át.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fejszével támadt a rendőrökre a csángó alapítvány székházába betörő tolvaj]]> Rendesen kiszínezte a szombati programját egy négyfalusi férfi.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csak Romániában, csak most: hull a hó és hózik, az aszfaltgép nem nyugszik (VIDEÓval)]]> Úgy tűnik, Craiován nem zavarja az utászokat a télies időjárás.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hótakaró alá került az ország nagy része, van dolguk a mentősöknek]]> Vasárnap estig országszerte havazni fog.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tiszteli a román kultúrát, de a szász épített örökséget támogatja az amerikai nagykövet ]]> Nem is kevés pénzzel, huszonnégyezer dollárral.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pap Melinda: Bárkiből lehet függő, mert mindenkinek vannak problémái]]> Ha mindenki olyan hitelesen és érdekesen beszélne a függőségről, mint Kalóz János pszichológus-addiktológus, lehet, hogy kevesebb szerhasználó lenne. Megtudtuk, mitől lesz függő valakiből és hogyan lehet ebből kimászni.
[...] Bővebben!
]]>