korrupció
2014. február 4. 08:33
Lassan ott tartunk a tanügyben, hogy ha valamelyik tanító néni elmeséli, hogy ő szereti a hóvirágot, és tavasszal nők napjára kap kis tanítványaitól egy csokorral, akkor kirúghatják állásából.
0
2014. február 4. 08:29
Ez sehogy sem hasonlít a pártatlan igazságszolgáltatáshoz, ami pedig életbe vágó szükséglet egy olyan országban, amelyben hatszor annyi korrupciós esetet jegyez az Európai Bizottság, mint az egész unióban.
0
2014. január 31. 11:23
Ismét egy igazságügyi vonatkozású téma gerjeszt vitákat Bukarestben. Szombaton kell hatályba lépnie az új Büntető Törvénykönyvnek (BTK.) és az új büntetőjogi perrendtartásnak, de az igazságügyi szervek szerint a törvénycsomag bizonyos pontjai kifogásolhatók, ugyanis megnehezítik a korrupcióellenes küzdelmet.
0
2014. január 31. 09:26
Mérgezett almának bizonyult Victor Ponta számára az új büntető törvénykönyv és büntető perrendtartás.
0
2014. január 31. 08:26
Néhány évvel ezelőtt Románia még korruptak nélküli korrupt ország volt. Mára a korruptak is előkerültek, beazonosították őket, s mind többen jutnak az igazságszolgáltatás elé.
0
2014. január 30. 16:07
Szombaton hatályba lép Romániában az új és sokat vitatott Btk. és perrendtartás. Örömhírek a Főtéren!
0
2014. január 30. 12:02
Érthető, hogy Monica ebben a környezetben joggal hihette azt, hogy semmi bántódása nem eshet, bármit megtehet, hiszen protektora az a Traian Băsescu, aki azidőtájt az ország első számú döntéshozója volt.
0
2014. január 29. 17:21
Lefizettél egy rendőrt? Jelentsd fel a Korrupcióellenes Igazgatóságnál! Akár ez is megoldást jelenthet a belügyi alkalmazottak körében egyre növekvő korrupcióra Háromszéken.
0
2014. január 27. 17:57
Félévnyi miniszterkedés, 600 ezer euró sikkasztás, öt év letöltendő börtönbüntetés – ezek Monica Iacob Ridzi volt ifjúsági és sportminiszter politikai „karrierjének” legfontosabb állomásai. Az öt év még kérdéses.
0
2014. január 21. 09:56
Az elért eredmények ellenére nem fest túl kedvező képet a román illetékesek korrupcióellenes elkötelezettségéről az Európai Bizottság igazságügyi országjelentése. Legalábbis a megszellőztetett részletek szerint.
0
2014. január 20. 13:04
A börtönből tett panaszt a korrupció miatt elítélt Adrian Năstase exkormányfő Traian Băsescu köztársasági elnök ellen. A volt miniszterelnök szerint az államfő egy, az ítélethozatal előtti, rá vonatkozó kijelentésével befolyást gyakorolt a bíróságra.
0
2014. január 20. 08:38
Ha végigzongorázza az ember a bukaresti iskolabotránnyal kapcsolatos írásokat, szeme előtt dagad rémtörténetté a fővárosból indult balkánbalhé. A diákok, szülők vallomásából az derül ki, hogy az iskolák és óvodák gonosz vezetői, osztályfőnökei, tanítói a szülők keservesen megkeresett anyagi hozzájárulásával teszik szalonképessé a nincstelenségbe süllyedt romániai tanintézményeket.
0
Vesztegetés vesztegetett nélkül
2014. január 19. 12:12
Miután a képviselőház 2012-ben nem járult hozzá a bűnvádi eljárás megkezdéséhez Borbély László volt környezetvédelmi miniszter ellen, a DNA pénteken nem emelt vádat ellene. Három másik gyanúsított ellen viszont igen.
0

összesen: 679 db | 18 db/oldal

első vissza 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 következő utolsó
Képmutatás Kolozsvár önkormányzatának hírnevét félteni Horváth Anna miatt, miközben a kormányban ott van Lia Olguța Vasilescu.
Nem is csoda, hiszen Erdélyt a magyarok akarják, most meg a Dodonék vinnék Moldvát.
És a tervezett Btk-módosítással is.
A hírszerző szolgálat elegáns húzással kivonta magát a vizsgálat alól.
Egy bajszos és rossz fogú kisisten, aki a dagadt seggével csücsül a kőtrónuson. Na ki az? Sabin Gherman megmondja.
Így akadályozná meg, hogy a kabinet fű alatt amnesztiatörvényt fogadjon el.
Antonio Tajani megválasztását a konzervatívok és a liberálisok közötti alku is segítette.
Mindenki sejtette, hogy a SRI aktívan beavatkozott az igazságszolgáltatás folyamatába. Most itt a bizonyíték.
A Moldovai Köztársaság elnöke jól hadat üzent Bukarestnek.
Azt kérik az RMDSZ-től, illetve a PNL-től, nevezzenek ki más személyt.
Ismét kiderül: Románia a végtelen lehetőségek országa. Andrei Pleșu szövege.
A rongálók bocsánatot kértek, a szobor viszont ezzel együtt is olvad.
A Maszol menesztett publicistája válaszolt Kelemen Hunor válaszára, ezúttal az Átlátszón.
Bírd az alkoholt, bírd a magányt, bírd a stresszt, szeresd magad és az életet: a KMDSZ téli majálisán jártunk, ahol az élet értelmére is megkaptuk a választ. Vagy válaszokat.