Fotó: a rendőrség hivatalos Facebook-oldala
Non Stop
Szerző: Főtér.ro
2018. december 6. csütörtök, 14:07
A Ploieşti-i férfit 35 alkalommal érték tetten.

A tilosban vezetés rekordját állíthatta fel egy Ploieşti-i férfi: 35 esetben kapták rajta a rendőrök, hogy a volánnál ül, miközben fel volt függesztve a gépkocsivezetői engedélye. A 74 éves sofőrt háromszor házi őrizetre is ítélték emiatt, de nem zavartatta magát, ismét volánhoz ült.

Így végül 39 napos előzetes letartóztatásba helyezték, rájöttek ugyanis, ez az egyetlen módja annak, hogy megakadályozzák az illegális vezetésben. A visszaesőt lopással is vádolják  – boltokban vágott zsebre ezt-azt –, korábban pedig amiatt indult vizsgálat ellene, mert feketén taxizott.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29159
Alig egynapos, de már emlékművet kapott.
Százak próbálják kiásni Temesvárt a hóból, míg Robuék dísztanácsüléseznek. De hát mit tegyenek, ha most van az évforduló?
Az új alakulat a MRI helyét veszi át.
Ha mindenki olyan hitelesen és érdekesen beszélne a függőségről, mint Kalóz János pszichológus-addiktológus, lehet, hogy kevesebb szerhasználó lenne. Megtudtuk, mitől lesz függő valakiből és hogyan lehet ebből kimászni.
146 éve született a magyar színjátszás meghatározó alakja, a kolozsvári Hollywood atyja.
Elkezdődött a harc az erdélyi és bánsági városok által képviselt sikeres fejlődési modell és a bukaresti atyuska modellje között.
Annak idején nem csak a magyaroknak, sok románnak sem fűlt a foga a nagy egyesüléshez. Főleg, miután látták, hogy jár el az új főváros Erdéllyel szemben.
Mutatjuk, hogyan alussza téli álmát az Europa Nostra-díjas település.
Szigorítják a csendháborítással járó bírságokat.
Mi is a helyzet a Nyugati Szövetséggel? Sabin Gherman sorra veszi a dolgokat, hogy ne szenvedjenek tovább a habzószájú nacionalisták.
Úgyhogy hagyjuk a hazaáruló dumát az erdélyi Svájcról, kedves Cristian Tudor Popescu, kedves álújságírók. Mondja a nemzeti lánggal lobogó szerző.
Egyre nagyobb és hangosabb a zártkörű buli.
Igaz ugyan, hogy Ecaterina Andronescu, a régi-új oktatási miniszter tudja, mennyi kétszer kettő, viszont az oktatási stratégiák szétcseszése terén is markánsan bizonyított.
Leszámol az újkapitalizmus iránti illúziókkal és egy globalizációkritikus, ökopolitikai alternatívát mutat fel Zöld jelzés - Vázlat egy új politikához című, nemrég Kolozsváron is bemutatott könyvében az LMP volt vezetője.