A karácsonyfás fotó forrása: Paul Popa Facebook-oldala
Minden egyben
Timi
2018. december 6. csütörtök, 15:52
Egy Galac megyei településen kafkai átváltozáson megy át a Hősök emlékműve.

A Galac megyei Cudalbi településről nem sokat hallottunk eddig, pedig micsoda lángelmék vezetik: a tanácsosok ötlete nyomán fogták a településen található Hősök emlékművét, és karácsonyfává alakították át! Erre nem volt felkészülve a lakosság sem. Egyesek szerint nincs ezzel semmi baj, és lazán szelfiznek a karácsonyfával, amelyiken nem is látszik, hogy igazából egy emlékmű, mások szerint a polgármester ezzel megsértette a katonák emlékét.

A polgármester szerint nem tiszteletlenség, sőt, a tisztelet jele, hogy karácsonyfa lett az emlékműből.  

 
comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29162
Alig egynapos, de már emlékművet kapott.
Százak próbálják kiásni Temesvárt a hóból, míg Robuék dísztanácsüléseznek. De hát mit tegyenek, ha most van az évforduló?
Az új alakulat a MRI helyét veszi át.
Ha mindenki olyan hitelesen és érdekesen beszélne a függőségről, mint Kalóz János pszichológus-addiktológus, lehet, hogy kevesebb szerhasználó lenne. Megtudtuk, mitől lesz függő valakiből és hogyan lehet ebből kimászni.
146 éve született a magyar színjátszás meghatározó alakja, a kolozsvári Hollywood atyja.
Elkezdődött a harc az erdélyi és bánsági városok által képviselt sikeres fejlődési modell és a bukaresti atyuska modellje között.
Annak idején nem csak a magyaroknak, sok románnak sem fűlt a foga a nagy egyesüléshez. Főleg, miután látták, hogy jár el az új főváros Erdéllyel szemben.
Mutatjuk, hogyan alussza téli álmát az Europa Nostra-díjas település.
Szigorítják a csendháborítással járó bírságokat.
Mi is a helyzet a Nyugati Szövetséggel? Sabin Gherman sorra veszi a dolgokat, hogy ne szenvedjenek tovább a habzószájú nacionalisták.
Úgyhogy hagyjuk a hazaáruló dumát az erdélyi Svájcról, kedves Cristian Tudor Popescu, kedves álújságírók. Mondja a nemzeti lánggal lobogó szerző.
Egyre nagyobb és hangosabb a zártkörű buli.
Igaz ugyan, hogy Ecaterina Andronescu, a régi-új oktatási miniszter tudja, mennyi kétszer kettő, viszont az oktatási stratégiák szétcseszése terén is markánsan bizonyított.
Leszámol az újkapitalizmus iránti illúziókkal és egy globalizációkritikus, ökopolitikai alternatívát mutat fel Zöld jelzés - Vázlat egy új politikához című, nemrég Kolozsváron is bemutatott könyvében az LMP volt vezetője.