Életfogytig
béel
2018. december 6. csütörtök, 14:16
Miután saját lányait ejtette teherbe.

Tekintélyes időtartamra, 112 és fél évre vágták rács mögé Spanyolországban egy román férfit, aki két lányát is megerőszakolta és teherbe ejtette.

A kasztíliai legfelsőbb bíróság jogerős ítéletében helyben hagyta az alapfokú verdiktet, amelyet korábban róttak ki a Petrică C. nevű román férfira.

Mint kiderült, a bűncselekményeket 2015 és 2017 között követte el. A lányok 15, illetve 16 évesek voltak. Mindkét lány megszakíttatta a terhességet, a hatóságokat a műtéteket végző orvos értesítette.

A férfinak egyúttal mindkét lány számára tízezer eurónyi kártérítést kell fizetnie, és természetesen többé nem gyakorolhatja szülői jogait.

Mint kiderült, korábban a feleségét is folyamatosan bántalmazta.

A férfit még 2017-ben tartóztatták le, ami azt jelenti, a spanyol igazságszolgáltatás példás gyorsasággal tette a dolgát.

Mint ismeretes, a becslések szerint akár az egymilliót is meghaladhatja a Spanyolországban élő román állampolgárok száma.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29160
Alig egynapos, de már emlékművet kapott.
Százak próbálják kiásni Temesvárt a hóból, míg Robuék dísztanácsüléseznek. De hát mit tegyenek, ha most van az évforduló?
Az új alakulat a MRI helyét veszi át.
Ha mindenki olyan hitelesen és érdekesen beszélne a függőségről, mint Kalóz János pszichológus-addiktológus, lehet, hogy kevesebb szerhasználó lenne. Megtudtuk, mitől lesz függő valakiből és hogyan lehet ebből kimászni.
146 éve született a magyar színjátszás meghatározó alakja, a kolozsvári Hollywood atyja.
Elkezdődött a harc az erdélyi és bánsági városok által képviselt sikeres fejlődési modell és a bukaresti atyuska modellje között.
Annak idején nem csak a magyaroknak, sok románnak sem fűlt a foga a nagy egyesüléshez. Főleg, miután látták, hogy jár el az új főváros Erdéllyel szemben.
Mutatjuk, hogyan alussza téli álmát az Europa Nostra-díjas település.
Szigorítják a csendháborítással járó bírságokat.
Mi is a helyzet a Nyugati Szövetséggel? Sabin Gherman sorra veszi a dolgokat, hogy ne szenvedjenek tovább a habzószájú nacionalisták.
Úgyhogy hagyjuk a hazaáruló dumát az erdélyi Svájcról, kedves Cristian Tudor Popescu, kedves álújságírók. Mondja a nemzeti lánggal lobogó szerző.
Egyre nagyobb és hangosabb a zártkörű buli.
Igaz ugyan, hogy Ecaterina Andronescu, a régi-új oktatási miniszter tudja, mennyi kétszer kettő, viszont az oktatási stratégiák szétcseszése terén is markánsan bizonyított.
Leszámol az újkapitalizmus iránti illúziókkal és egy globalizációkritikus, ökopolitikai alternatívát mutat fel Zöld jelzés - Vázlat egy új politikához című, nemrég Kolozsváron is bemutatott könyvében az LMP volt vezetője.