őrület
Jean St'Ay
2018. november 9. péntek, 10:06
A házaspár disznót vágni indult, de bizarr tragédia lett a vége.

Péntek reggel egy 51 éves férfi felhívta testvérét, és bejelentette: megfojtotta 49 éves nejét. Az eset a Kolozs megyei Gyeke községhez tartozó Feketelakon történt, a csütörtökről péntekre virradó éjszakán. A testvér természetesen riasztotta a rendőrséget.

A házaspár Kolozsváron élt, ám minden hétvégét a feleség szülői házában töltötte, Feketelakon. A csütörtöki napon disznót vágni indultak.

A helyszínre érkező rendőrök letartóztatták a férfit. A vallatás során a tettes elmondta: bizonyos kódokat küldtek neki, amelyek útján útasították, hogy pontban hajnali három óra tizenkilenc perckor ölje meg a feleségét. A hatóságok nyilván érdeklődtek a kódok mibenléte iránt. A férfi elmesélte, hogy egy adott pillanatban egy fekete BMW állt meg a házuk előtt, és fényjeleket küldött neki. Ezek voltak az irányító kódok.

A férfi asztalosműhelyt működtetett, és a hírek szerint pszichés problémákkal küszködött, de nem kezelte őket. A hatóságok elrendelték a szakvizsgálatot, hogy megállapíthassák, szellemi képességeinek birtokában volt-e a tett elkövetésekor.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/28825
Mi sem ezt tapasztaltuk tegnap este a 30-ason.
És ez felszínre is bukkan, amikor nem patrióták végzik egy-egy épület külső homlokzatának felújítását. És tessék, le se fújta senki trikolór festékkel!
Tiltsák be ezt a románellenes blaszfémiát! Így rikolt egy patrióta társaság a centenárium évében. Ja, ez nem a Times New Roman.
Romániában jelenleg az tud igazi politikai karriert csinálni, aki (plagizált) papírral igazolja, hogy hülye.
Hirtelen, 64 éves korában távozott.
Persze, közben folyik a diplomáciai keringőzés. Meg az iszapbirkózás. Meg a centenáriumi patriotizmus.
Építik ezerrel a karácsonyi vásárt, deszkák és szalagok között lehet csak lavírozni.
A jogállamiság helyzetéről szól a kemény bírálat.
A 20 éves férfi beismerte és bánja a késelést és a gázolásokat. Jobb most neki a fogdában, a családját már fenyegetik.
És ha már uszítanak, nem aprózzák el: 1848. március 15-ét a románok lemészárlásának kezdő dátumaként említik a derék patrióták.
A háromszéki politikusok most ezzel próbálkoznak.
Iohannis ország-világ előtt bejelenti, hogy nem vagyunk felkészülve az EU-elnökségre, mire Dragnea újrajátssza A megtalált bőrönd című bohózatot.
Ha már a jelenlegi miniszternek nemigen akaródzik kakaskodni a mioritikus szemétdombon.
Nem mindenki örült a szokatlan simogatásnak.