Illusztráció
Fegyver otthon
szabot
2018. november 9. péntek, 16:38
A fiú állítólag összeveszett az anyjával, és fegyverhez nyúlt. Mert az nem volt elzárva előle.

Első körben megbírságolják annak a 17 éves fiúnak az apját, aki szerda este lett öngyilkos apja vadászfegyverével Brassóban – tudatja az Agerpres hírügynökség a Brassó megyei rendőrparancsnokságra hivatkozva.

A rendőrség szabálysértést állapított meg, mert az apa ugyan törvényesen birtokolta a fegyvert, volt rá engedélye, de nem tartotta be a fegyvertartási törvénynek azt a passzusát, amely szerint úgy kell tárolni a fegyvert, hogy azok ne férhessenek hozzá, akiknek nincs rá engedélyük – mondta Gabriela Dinu rendőrségi szóvivő.

A bírság mellett az apát két évre eltiltják a fegyvertartástól, fegyverviseléstől és -használattól. A szabálysértés mellett a rendőrség természetesen folytatja a nyomozást gondatlanságból elkövetett emberölés címén is.

A fiú és anyja közötti vita az ifi hokis tanulmányi eredményei miatt tört ki, és amiatt, hogy túl sok időt fordít a sportra. A veszekedéssé fokozódó konfliktus hevében a fiú fogta apja vadászfegyverét és főbe lőtte magát, édesapja épp a tragédia időpontjában ért haza.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/28837
Mi sem ezt tapasztaltuk tegnap este a 30-ason.
És ez felszínre is bukkan, amikor nem patrióták végzik egy-egy épület külső homlokzatának felújítását. És tessék, le se fújta senki trikolór festékkel!
Tiltsák be ezt a románellenes blaszfémiát! Így rikolt egy patrióta társaság a centenárium évében. Ja, ez nem a Times New Roman.
Romániában jelenleg az tud igazi politikai karriert csinálni, aki (plagizált) papírral igazolja, hogy hülye.
Hirtelen, 64 éves korában távozott.
Persze, közben folyik a diplomáciai keringőzés. Meg az iszapbirkózás. Meg a centenáriumi patriotizmus.
Építik ezerrel a karácsonyi vásárt, deszkák és szalagok között lehet csak lavírozni.
A jogállamiság helyzetéről szól a kemény bírálat.
A 20 éves férfi beismerte és bánja a késelést és a gázolásokat. Jobb most neki a fogdában, a családját már fenyegetik.
És ha már uszítanak, nem aprózzák el: 1848. március 15-ét a románok lemészárlásának kezdő dátumaként említik a derék patrióták.
A háromszéki politikusok most ezzel próbálkoznak.
Iohannis ország-világ előtt bejelenti, hogy nem vagyunk felkészülve az EU-elnökségre, mire Dragnea újrajátssza A megtalált bőrönd című bohózatot.
Ha már a jelenlegi miniszternek nemigen akaródzik kakaskodni a mioritikus szemétdombon.
Nem mindenki örült a szokatlan simogatásnak.