EXKLUZÍV DALPREMIER: Most itt meghallgathatja a Teddy Queen legfrissebb dalát!

Újabb ízelítőt kaptunk a gyergyói trió készülő új albumáról.
Hirdetés

Sikerrel abszolválta a nyári fesztiválszezont a gyergyószentmiklósi bázisú Teddy Queen – legalább 30 erdélyi és határon túli fellépésen vannak túl –, egy időre azonban kipakoltak a turnébuszból és teljes gőzzel az első lemezük dalain dolgoznak.

A 2016 tavaszán alakult, alternatív rockban utazó trió – amely a kezdetben Alteregó néven lépett színpadra, de a kezdeti sikereken felbuzdulva átkeresztelkedtek – jelenleg arra fókuszál, hogy a jövő évi fesztiválidény előtt közzétegye a tíz dalt tartalmazó albumát, melyen a korábban bemutatott nóták mellett a Most itt című slágervárományos szerzemény is helyet fog kapni.

A friss dalról Fodor Laci, a zenekar frontembere mesélte el a lényeget – az ő szemszögéből.

„Van egy jó pár dalunk, amit hónapok óta építgetünk, farigcsálunk, ezek közül a Most itt volt az egyik olyan szám, ami azonnal összeállt egy egésszé. Ha jól emlékszem, a refrént és az akkordmenetet egy erdőben írtam, a dal szövegét pedig Csóka Lóri hozta, a zenekar basszusgitárosa. A nálunk bejáratott alkotási folyamat klasszikus példája volt ez: én hoztam az énekdallamot, aztán ráillesztettük a dalszöveget. Nagyon sokat molyoltunk azon, hogy egy pillanatig se érezzük azt, hogy ismételjük önmagunkat, hogy a dal lüktessen az ötletességtől. Reméljük, hogy ez érezhető is.”

Hirdetés

Az alkotói vakáción lévő Teddy Queen-t legközelebb decemberben, a gyergyószentmiklósi városnapokon lehet majd elcsípni élőben, addig érdemes majd rendszeresen ellenőrizgetni a srácok Youtube-csatornáját és Instagram-oldalát, mert állítólag lesznek még meglepetések. És akkor íme a fülbevaló: 

 

Hirdetés