Bírják gyomorral
papmeli
2018. szeptember 24. hétfő, 18:23
Kell, mint a falat kenyér. Mégpedig élelmiszer-biztonsági laborvizsgálatokhoz, állítják.

Már a bolti szarkák sem a régiek, egyre leleményesebb módszereket találnak ki. Szatmárnémetiben az elmúlt napokban több személy hús- és tejtermékeket „foglalt le” a boltokban.

A jelenségre az élelmiszer-biztonsági és állategészségügyi hatóság közleményben hívta fel a figyelmet hétfőn, a hívatlan látogatók ugyanis azt állítják, hogy ennek ellenőrei, és a termékeken laborvizsgálatokat végeznek.

A hatóság arra figyelmezteti az esetleg kipécézett üzletek vezetőit, hogy legyenek szemfülesek, ugyanis ellenőreiknek nemcsak kitűzőjük van, hanem aláírt és lepecsételt okirattal is bizonyítani tudják, hogy kiküldetésben vannak.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/28258
Áram és víz nélkül maradt vasárnap teljes Lugos. Temes megyében 45 ezer ember hiányolja a 20. század civilizatorikus vívmányát, a villanyt.
Ma jelentette be, hogy jövőre újra indul, és semmi kétségünk afelől, hogy meg is választják.
Alig egynapos, de már emlékművet kapott.
Százak próbálják kiásni Temesvárt a hóból, míg Robuék dísztanácsüléseznek. De hát mit tegyenek, ha most van az évforduló?
Januárban Kolozsváron tapsolhatunk a USNK-nak.
Az új alakulat a MRI helyét veszi át.
Ha mindenki olyan hitelesen és érdekesen beszélne a függőségről, mint Kalóz János pszichológus-addiktológus, lehet, hogy kevesebb szerhasználó lenne. Megtudtuk, mitől lesz függő valakiből és hogyan lehet ebből kimászni.
146 éve született a magyar színjátszás meghatározó alakja, a kolozsvári Hollywood atyja.
Elkezdődött a harc az erdélyi és bánsági városok által képviselt sikeres fejlődési modell és a bukaresti atyuska modellje között.
Annak idején nem csak a magyaroknak, sok románnak sem fűlt a foga a nagy egyesüléshez. Főleg, miután látták, hogy jár el az új főváros Erdéllyel szemben.
Mutatjuk, hogyan alussza téli álmát az Europa Nostra-díjas település.
Szigorítják a csendháborítással járó bírságokat.
Mi is a helyzet a Nyugati Szövetséggel? Sabin Gherman sorra veszi a dolgokat, hogy ne szenvedjenek tovább a habzószájú nacionalisták.
Úgyhogy hagyjuk a hazaáruló dumát az erdélyi Svájcról, kedves Cristian Tudor Popescu, kedves álújságírók. Mondja a nemzeti lánggal lobogó szerző.