Fuccs-puccs
Timi
2018. szeptember 14. péntek, 20:03
Tanúként idézték be a legfőbb ügyészségre, miután puccskísérletnek nevezte az augusztus 10-i tüntetést.

Liviu Dragneát, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnökét tanúként hallgatták ki az augusztus 10-i, bukaresti tüntetés ügyében.

A kihallgatás után, távozáskor a sajtónak elmondta: tanúként idézték be, miután  puccskísérletnek nevezte az augusztus 10-i tüntetést. A kihallgatáson ismertette álláspontját, de tárgyi bizonyítékot nem mutatott be. Dragnea ismét elmondta, szerinte a csendőrség helyesen, az erőszakos cselekedetekkel arányosan járt el a tüntetés ideje alatt.

Dragneát tüntetők várták a legfőbb ügyészség épülete előtt, egy nővel szóváltásba is keveredett, aki számon kérte rajta, honnan származik a vagyona. A PSD elnökét csendőrök kísérték a gépjárművéhez.

A katonai ügyészek visszaélésszerű magatartás, hivatali visszaélés és szolgálati hanyagság gyanújával indítottak in rem eljárást a Győzelem téri tüntetésen történt incidensekkel kapcsolatban. Az ügyben hozzávetőlegesen 770 olyan személy tett feljelentést, akik állításuk szerint megsérültek a csendőrség közbelépése nyomán.   

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/28149
Erre a következtetésre jutott a közegészségügyi hatóság egy friss felmérés alapján.
Mi sem ezt tapasztaltuk tegnap este a 30-ason.
És ez felszínre is bukkan, amikor nem patrióták végzik egy-egy épület külső homlokzatának felújítását. És tessék, le se fújta senki trikolór festékkel!
Tiltsák be ezt a románellenes blaszfémiát! Így rikolt egy patrióta társaság a centenárium évében. Ja, ez nem a Times New Roman.
Romániában jelenleg az tud igazi politikai karriert csinálni, aki (plagizált) papírral igazolja, hogy hülye.
A városzászlóba kötött bele a híres provokátor.
Hirtelen, 64 éves korában távozott.
Persze, közben folyik a diplomáciai keringőzés. Meg az iszapbirkózás. Meg a centenáriumi patriotizmus.
Építik ezerrel a karácsonyi vásárt, deszkák és szalagok között lehet csak lavírozni.
A jogállamiság helyzetéről szól a kemény bírálat.
A 20 éves férfi beismerte és bánja a késelést és a gázolásokat. Jobb most neki a fogdában, a családját már fenyegetik.
És ha már uszítanak, nem aprózzák el: 1848. március 15-ét a románok lemészárlásának kezdő dátumaként említik a derék patrióták.
A háromszéki politikusok most ezzel próbálkoznak.
Iohannis ország-világ előtt bejelenti, hogy nem vagyunk felkészülve az EU-elnökségre, mire Dragnea újrajátssza A megtalált bőrönd című bohózatot.