Ha, ha, ha...
Jean St'Ay
2018. szeptember 13. csütörtök, 18:18
Hát, ha erre kérik. De nem ám a sok-sok polgár, aki az ablak alatt tüntet időnként.

Csakis akkor, ha a párt vezérei szólítják fel lemondásra. A Szociáldemokrata Párt (PSD) vezére, egyben a képviselőház elnöke azt követően lebegtette meg esetleges lemondását, hogy állítólag született egy levél, melyben legalább 33 PSD-s vezető kéri a lemondását a párt-, illetve házelnöki tisztségből. A kijelentés azon a megbeszélésen hangzott el, amelyen Dragnea polgármesterekke, Viorica Dancila miniszterelnökkel és több miniszterrel találkozott a csütörtöki nap folyamán.

Az ominózus levelet pénteken fogják bemutatni a pártvezetés színe előtt. Ami nyilván azt is jelenti, hogy össze kell hívni a párt végrehajtó bizottságát.

Persze, egyelőre nem érdemes túlzott reményeket fűzni a bejelentést illetően, ugyanis Dragnea úr már több ízben kijelentette: lemond, amennyiben elveszti párttársai támogatását. Viszont, például 2017-ben, amikor az akkori miniszterelnök, Sorin Grindeanu konkrétan lemondásra szólította fel, Dragnea úr azt válaszolta, hogy megbeszélte a dolgot a kollégákkal a végrehajtó bizottsági ülésen, és a kollégák biztosították őt támogatásukról.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/28132
Hoppá: lázongás nyoma a hátországban, Alexandriában.
Bizalmi szavazást nyert a PSD-ben, majd megfenyegette a kormányt, hogy átalakítja, mert néma miniszternek az anyja sem érti a szavát.
A Kolozs Megyei Tanács elnöke aláírta a felszámolás megtervezésének és végrehajtásának rendeletét.
Túlfizetik Romániában a közalkalmazottakat, pedig a gazdasági helyzet nem indokolja a bőkezűséget.
Felújították a brassói Zsinór utcát, ezután perselypénzből tartanák rendben.
A románok az Egyesülés Centenáriumában egymásnak esnek egy értelmetlen csatában, amelynek semmi értelme, mert csak vesztesei vannak.
A báthorysokra is kiterjesztenék a pár hete indult kísérleti projektet.
Kevesebb lesz az autó, több a fa, jobban érvényesülnek a műemlék épületek és a teljes Farkas utca élhetőbbé, bensőségesebbé válik – ígérik a polgármesteri hivatal által kiírt tervpályázat nyertesei. A győztes terv részleteit Macalik Arnold, a Mossfern építészeti iroda képviselője tárta fel a Főtérnek.
A politikai talpnyalók sajnos nem jobbak, ha történetesen erdélyiek. Sabin Gherman írása.
Erről Csíksomlyón közös állásfoglalást is megfogalmaztak.
Mindenkinek elgurult a gyógyszere a családról szóló népszavazás kapcsán?
Bukarest szerint megvannak az újabb székely terroristák: az udvarhelyi művészetis diákok.
És került Erdély elkerülhetetlenül Romániához. Centenáriumi minisorozat az impériumváltásról.