képernyőmentés: realitatea.net
root
fsandor
2018. augusztus 12. vasárnap, 12:06
Üzenetet helyeztek el rajta a hackerek, Nem, nem AZT az üzenetet.

Hackerek feltörték szombat este a PSD honlapját és üzeneteket helyeztek el rajta. Bár a napokban kezdődött tüntetések egyik alap jelszava a „Muie PSD” (Kapd be, PSD) volt, a digitális tiltakozók ezúttal mellőzték az elsütését.

„Bűnözők nélkül a köztisztségekben” – volt olvasható a nagyobbik kormánypárt honlapján a realitatea.net által készített képernyőmentés szerint.

„Miért kell Romániát bűnözőknek vezetniük? Új Romániát akarunk! Dragnea úr, kérjük, ne az elkövetett tetteire szabja a törvényeket!”

– írták a hackerek a PSD honlapjára, amely vasárnap reggel egyáltalán nem működött és délre is csak részben sikerült helyreállítani.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27753
146 éve született a magyar színjátszás meghatározó alakja, a kolozsvári Hollywood atyja.
Elkezdődött a harc az erdélyi és bánsági városok által képviselt sikeres fejlődési modell és a bukaresti atyuska modellje között.
Annak idején nem csak a magyaroknak, sok románnak sem fűlt a foga a nagy egyesüléshez. Főleg, miután látták, hogy jár el az új főváros Erdéllyel szemben.
Mutatjuk, hogyan alussza téli álmát az Europa Nostra-díjas település.
Szigorítják a csendháborítással járó bírságokat.
Mi is a helyzet a Nyugati Szövetséggel? Sabin Gherman sorra veszi a dolgokat, hogy ne szenvedjenek tovább a habzószájú nacionalisták.
Úgyhogy hagyjuk a hazaáruló dumát az erdélyi Svájcról, kedves Cristian Tudor Popescu, kedves álújságírók. Mondja a nemzeti lánggal lobogó szerző.
Egyre nagyobb és hangosabb a zártkörű buli.
Igaz ugyan, hogy Ecaterina Andronescu, a régi-új oktatási miniszter tudja, mennyi kétszer kettő, viszont az oktatási stratégiák szétcseszése terén is markánsan bizonyított.
Leszámol az újkapitalizmus iránti illúziókkal és egy globalizációkritikus, ökopolitikai alternatívát mutat fel Zöld jelzés - Vázlat egy új politikához című, nemrég Kolozsváron is bemutatott könyvében az LMP volt vezetője.
És amúgy sem lesz képes semmit megvalósítani.
Kulturálisan az. De jure nem az. De hogy elege van a bukaresti bojárok packázásaiból, úgy tűnik, tény.
Naná, hogy ezért is feljelentette a fürdővárost.
Ajaj, mi lesz ebből! Gyulafehérvár és Nagyszeben is társulna a négyekhez.