képernyőmentés: realitatea.net
root
csubakka
2018. augusztus 12. vasárnap, 12:06
Üzenetet helyeztek el rajta a hackerek, Nem, nem AZT az üzenetet.

Hackerek feltörték szombat este a PSD honlapját és üzeneteket helyeztek el rajta. Bár a napokban kezdődött tüntetések egyik alap jelszava a „Muie PSD” (Kapd be, PSD) volt, a digitális tiltakozók ezúttal mellőzték az elsütését.

„Bűnözők nélkül a köztisztségekben” – volt olvasható a nagyobbik kormánypárt honlapján a realitatea.net által készített képernyőmentés szerint.

„Miért kell Romániát bűnözőknek vezetniük? Új Romániát akarunk! Dragnea úr, kérjük, ne az elkövetett tetteire szabja a törvényeket!”

– írták a hackerek a PSD honlapjára, amely vasárnap reggel egyáltalán nem működött és délre is csak részben sikerült helyreállítani.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27753
Az ukrán nyelvű plakátok Ungvár, Munkács és Beregszász melletti főutak mentén jelentek meg.
Miután a Velencei Bizottság nyilvánosan is elkezdett aggódni a btk és az igazságügyi törvények módosításai miatt.
Ma még pompásan virítanak a gesztenyefák virágbugái a kolozsvári nemzeti színház oldalán. Október végén! De holnap már jön a hideg meg a zimankó. És az őszi tavasznak vége.
Ceaușescu a magyarok bőrén építgette a román nacionálkommunizmust, és reformok helyett szélsőséges nacionalizmussal takarózott, ahogy komolyabb válsághelyzetbe került.
Van remény? Erdély, a Partium és a Bánság szövetséget köt, hogy fejlesztési stratégiák terén bár, de leváljon a bukaresti bojárkormányról.
És ezzel még szinte semmit nem mondtunk a lesújtó kutatási eredményekről.
Ha tetszik, a mioritikus haza példásan bizonyított, már ami a rossz tanuló státust illeti. És a jelek szerint a tasli nem is fog soká késlekedni.
Határ a csillagos ég, persze, de itt az alapszükségletekről van szó.
Ötszáz éve is orvoshiány volt Erdélyben, nem csak ma.
Noha rém egyszerű forgatókönyv szerint zajlik ez a horrorfilm, elég sok pénzbe kerül. És alaposan ránk tud ijeszteni. Ja, és nem csak egy film.
Elvileg. Mert úgy lett kitalálva, hogy nem igazán ellenőrzi senki.
A román tudás fellegvárának lakói kábé csak a nacionalista hőbörgés szintjén fejtik ki tevékenységüket. Amúgy köszönik, jól élnek, és szarnak az utókorra. Sabin Gherman írása.
Még december elsején átadnák, ha már egyszer Centenáriumi híd a neve.
Érdekes, hogy miközben Romániában drasztikusan csökkent a EU iránti bizalom, Magyarországon éppen most mutat növekedést.