Fotó: SIC Feszt/Facebook
#ALEGSZÉKELYEBBFESZTIVÁL
gycsaba
2018. augusztus 9. csütörtök, 11:09
Ezúttal Sugásfürdőn zajlik a rendezvény, a program minden eddiginél gazdagabb.
Tizedik alkalommal rendezik meg a legszékelyebb fesztiváljellegű szabadegyetemet, a SIC Fesztet, amely augusztus 10–12. között zajlik a sepsiszéki Sugásfürdőn. 
 
A Háromszéki Ifjúsági Tanács (Hárit) rendezvényén a különféle – ifjúsági, politikai, kulturális és szórakoztató – programokat tematikus udvarokba szervezik, a népszerű családi napon pedig a fiatal, kisgyermekes családokat szólítják meg sokféle kikapcsolódási lehetőséggel.
 
A SIC Feszten fellép többek közt a Bye Alex és a Slepp, a Lóci Játszik, a Ham Ko Ham, a Főtéren új dallal bemutatkozó 4S Street, valamint a Pince Band is.

A rendezvényre a helyszínen lehet majd 10 lejes napi belépőt váltani. A részletes program itt érhető el.   

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27721
146 éve született a magyar színjátszás meghatározó alakja, a kolozsvári Hollywood atyja.
Elkezdődött a harc az erdélyi és bánsági városok által képviselt sikeres fejlődési modell és a bukaresti atyuska modellje között.
Annak idején nem csak a magyaroknak, sok románnak sem fűlt a foga a nagy egyesüléshez. Főleg, miután látták, hogy jár el az új főváros Erdéllyel szemben.
Mutatjuk, hogyan alussza téli álmát az Europa Nostra-díjas település.
Szigorítják a csendháborítással járó bírságokat.
Mi is a helyzet a Nyugati Szövetséggel? Sabin Gherman sorra veszi a dolgokat, hogy ne szenvedjenek tovább a habzószájú nacionalisták.
Úgyhogy hagyjuk a hazaáruló dumát az erdélyi Svájcról, kedves Cristian Tudor Popescu, kedves álújságírók. Mondja a nemzeti lánggal lobogó szerző.
Egyre nagyobb és hangosabb a zártkörű buli.
Igaz ugyan, hogy Ecaterina Andronescu, a régi-új oktatási miniszter tudja, mennyi kétszer kettő, viszont az oktatási stratégiák szétcseszése terén is markánsan bizonyított.
Leszámol az újkapitalizmus iránti illúziókkal és egy globalizációkritikus, ökopolitikai alternatívát mutat fel Zöld jelzés - Vázlat egy új politikához című, nemrég Kolozsváron is bemutatott könyvében az LMP volt vezetője.
És amúgy sem lesz képes semmit megvalósítani.
Kulturálisan az. De jure nem az. De hogy elege van a bukaresti bojárok packázásaiból, úgy tűnik, tény.
Naná, hogy ezért is feljelentette a fürdővárost.
Ajaj, mi lesz ebből! Gyulafehérvár és Nagyszeben is társulna a négyekhez.