A hülyeségnek nincs határa
papmeli
2018. augusztus 9. csütörtök, 19:25
Bagoly mondja verébnek? Maria Grapininek nem ez az első melléfogása, de ez azért már egy szint.

Ostobának nevezte a külföldön élő román állampolgárokat Maria Grapini. Az a PSD-s európai parlamenti képviselő, aki folyamatosan újabbnál újabb nyelvi botlása, melléfogása miatt kerül a sajtó kereszttűzébe.

Most a diaszpóra pénteki tüntetése kapcsán osztott meg egy „okosságot”. „Értesítjük a külföldieket, hogy az ostobasági díjat az USR-székházakban lehet befizetni. Ostobasági tanúsítvány nélkül nem lehet részt venni a tüntetésen” - üzente a temesvári politikus a külföldön élő románoknak. Valaki azonban jelezhette neki, hogy a bejegyzés inkább a saját IQ-szintjéről tanúskodik és egyáltalán nem tesz jót az imázsának, mert később törölte.

Aztán ismét üzent, ezúttal a Facebook-oldalára íróknak, azt, hogy immunis a sértésekre. Az lehet, de amit kapott, azt biztos nem teszi ki az ablakba. Később megpróbált visszakozni, nem nagy sikerrel. Az USR közben panaszt nyújtott be ellene az Országos Disztrimináció-ellenes Tanácshoz(CNCD.
 

 

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27731
146 éve született a magyar színjátszás meghatározó alakja, a kolozsvári Hollywood atyja.
Elkezdődött a harc az erdélyi és bánsági városok által képviselt sikeres fejlődési modell és a bukaresti atyuska modellje között.
Annak idején nem csak a magyaroknak, sok románnak sem fűlt a foga a nagy egyesüléshez. Főleg, miután látták, hogy jár el az új főváros Erdéllyel szemben.
Mutatjuk, hogyan alussza téli álmát az Europa Nostra-díjas település.
Szigorítják a csendháborítással járó bírságokat.
Mi is a helyzet a Nyugati Szövetséggel? Sabin Gherman sorra veszi a dolgokat, hogy ne szenvedjenek tovább a habzószájú nacionalisták.
Úgyhogy hagyjuk a hazaáruló dumát az erdélyi Svájcról, kedves Cristian Tudor Popescu, kedves álújságírók. Mondja a nemzeti lánggal lobogó szerző.
Egyre nagyobb és hangosabb a zártkörű buli.
Igaz ugyan, hogy Ecaterina Andronescu, a régi-új oktatási miniszter tudja, mennyi kétszer kettő, viszont az oktatási stratégiák szétcseszése terén is markánsan bizonyított.
Leszámol az újkapitalizmus iránti illúziókkal és egy globalizációkritikus, ökopolitikai alternatívát mutat fel Zöld jelzés - Vázlat egy új politikához című, nemrég Kolozsváron is bemutatott könyvében az LMP volt vezetője.
És amúgy sem lesz képes semmit megvalósítani.
Kulturálisan az. De jure nem az. De hogy elege van a bukaresti bojárok packázásaiból, úgy tűnik, tény.
Naná, hogy ezért is feljelentette a fürdővárost.
Ajaj, mi lesz ebből! Gyulafehérvár és Nagyszeben is társulna a négyekhez.