A hülyeségnek nincs határa
papmeli
2018. augusztus 9. csütörtök, 19:25
Bagoly mondja verébnek? Maria Grapininek nem ez az első melléfogása, de ez azért már egy szint.

Ostobának nevezte a külföldön élő román állampolgárokat Maria Grapini. Az a PSD-s európai parlamenti képviselő, aki folyamatosan újabbnál újabb nyelvi botlása, melléfogása miatt kerül a sajtó kereszttűzébe.

Most a diaszpóra pénteki tüntetése kapcsán osztott meg egy „okosságot”. „Értesítjük a külföldieket, hogy az ostobasági díjat az USR-székházakban lehet befizetni. Ostobasági tanúsítvány nélkül nem lehet részt venni a tüntetésen” - üzente a temesvári politikus a külföldön élő románoknak. Valaki azonban jelezhette neki, hogy a bejegyzés inkább a saját IQ-szintjéről tanúskodik és egyáltalán nem tesz jót az imázsának, mert később törölte.

Aztán ismét üzent, ezúttal a Facebook-oldalára íróknak, azt, hogy immunis a sértésekre. Az lehet, de amit kapott, azt biztos nem teszi ki az ablakba. Később megpróbált visszakozni, nem nagy sikerrel. Az USR közben panaszt nyújtott be ellene az Országos Disztrimináció-ellenes Tanácshoz(CNCD.
 

 

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27731
Eddig semmit nem sikerült megvalósítani a célkitűzésekből, figyelmeztet az európai zsűri.
Nemcsak azért, mert kedvezőbb a földrajzi fekvése, hanem azért is, mert Magyarország sokkal hatékonyabban képviseli az érdekeit, mint Románia.
Mert már így is ad egy rakás pénzt a sertéspestis megelőzésére, de a kormány nem tesz eleget a disznókért és a gazdákért.
Jósolják a kiskereskedelemben utazó cégek vezetői.
Vállalja a felelősséget, de azért megjegyezte: a tüntetők nem határolódtak el egyértelműen a huligánoktól. Ráadásul állítása szerint Molotov-koktélokat is találtak.
Emlékszik még a nagyváradi Piros tó és Háborúzók utcára? Most itt a párja: „a szimbolikus szekér” és a „100 hegedű Orkesztrája”.
Olyan országban akarok élni, ahol nem küldik sétálni az állampolgárt egy dossziéért, egy fénymásolatért, amit a hivatal is nyugodtan elkészíthetne vagy adhatna.
Van ebben az interjúban szó mindenről: az 1818 utáni gyenge román államról, diszkriminációról, kicsit Erdélyről is. Méghozzá női szemszögből.
Ez jött ki egy közvélemény-kutatás eredményeként. De más nyalánkságok is vannak ott. Például Orbán Viktor.
Bocsánatkérés? Szó se róla. Lemondás? Szó se róla.
Van, aki Dragnea lemondásával mentené meg a pártot. Van, aki szerint már arra sem méltó a PSD, hogy az európai baloldali pártcsaládhoz tartozzon.
Két fő téma köré csoportosulnak idén a legnagyobb kolozsvári magyar rendezvénysorozat eseményei: Mátyás király születésének 575. és a tordai vallásszabadság kihirdetésének 450. évfordulója.
De tényleg... ha minden olyan jól meg a mioritikus hazában, amint azt a nagy kormánypárt hangoztatja, akkor miért is nincsenek?
Most akkor volt katonai ügyész a kormánypalota előtti incidens helyszínén, vagy sem?