nem Malmö
Szerző: Boros Miklós
2018. augusztus 9. csütörtök, 23:19
Egy lépéssel közelebb a csoportkör az Európa Ligában.

A múlt héten kizúgott ugyan a Bajnokok Ligájából, de az Európa Ligában még próbálkozhat a Kolozsvári CFR labdarúgó-csapata a komoly pénzdíjjal járó csoportkör elérésével. Az első próbálkozás jól is sikerült, a vasutasok George Ţucudean két góljával idegenben verték 2-0-ra az örmény FC Alashkertet. A CFR középcsatára mindkét félidő elején bevette a jereváni csapat kapuját, az elsőben Camora indítását lőtte be ballal, a másodikban pedig az önmaga által kiharcolt büntetőt jobbal.

A szerény képességű örmény együttes nem sok zavart tudott okozni a CFR védelmének, játékosai főleg távoli lövésekkel próbálkoztak, de ezek ritkán voltak erősek és még ritkábban pontosak. A kolozsváriak viszont energiatakarékos focival is könnyedén nyertek, pedig Deac, De Luca és Omrani sérülés, Culio pedig eltiltás miatt nem játszhatott.

A visszavágót jövő csütörtökön, 20 órától rendezik a Fellegváron, a párharc győztese pedig a Legia Varsó és a luxemburgi Dudelange összecsapásból továbbjutó együttessel játszhat, immár a csoportkörbe kerülésért.

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27735
Eddig semmit nem sikerült megvalósítani a célkitűzésekből, figyelmeztet az európai zsűri.
Nemcsak azért, mert kedvezőbb a földrajzi fekvése, hanem azért is, mert Magyarország sokkal hatékonyabban képviseli az érdekeit, mint Románia.
Mert már így is ad egy rakás pénzt a sertéspestis megelőzésére, de a kormány nem tesz eleget a disznókért és a gazdákért.
Jósolják a kiskereskedelemben utazó cégek vezetői.
Vállalja a felelősséget, de azért megjegyezte: a tüntetők nem határolódtak el egyértelműen a huligánoktól. Ráadásul állítása szerint Molotov-koktélokat is találtak.
Emlékszik még a nagyváradi Piros tó és Háborúzók utcára? Most itt a párja: „a szimbolikus szekér” és a „100 hegedű Orkesztrája”.
Olyan országban akarok élni, ahol nem küldik sétálni az állampolgárt egy dossziéért, egy fénymásolatért, amit a hivatal is nyugodtan elkészíthetne vagy adhatna.
Van ebben az interjúban szó mindenről: az 1818 utáni gyenge román államról, diszkriminációról, kicsit Erdélyről is. Méghozzá női szemszögből.
Ez jött ki egy közvélemény-kutatás eredményeként. De más nyalánkságok is vannak ott. Például Orbán Viktor.
Bocsánatkérés? Szó se róla. Lemondás? Szó se róla.
Van, aki Dragnea lemondásával mentené meg a pártot. Van, aki szerint már arra sem méltó a PSD, hogy az európai baloldali pártcsaládhoz tartozzon.
Két fő téma köré csoportosulnak idén a legnagyobb kolozsvári magyar rendezvénysorozat eseményei: Mátyás király születésének 575. és a tordai vallásszabadság kihirdetésének 450. évfordulója.
De tényleg... ha minden olyan jól meg a mioritikus hazában, amint azt a nagy kormánypárt hangoztatja, akkor miért is nincsenek?
Most akkor volt katonai ügyész a kormánypalota előtti incidens helyszínén, vagy sem?