Képernyőmentés a két "erdőről" | Fotó: Hotnews
Vazze
Timi
2018. augusztus 9. csütörtök, 20:03
Egy navigációs mobilalkalmazás térképén Iași és Szucsáva mellett is található egy erdő, mely felülnézetből üzen a PSD-nek.

A Waze a világ egyik legnagyobb közösségalapú közlekedési- és navigációs alkalmazása, mely használatával a felhasználók valós időben oszthatják meg egymással az utakon tapasztalt közérdekű infókat. A Romániában is népszerű, ingyenes alkalmazáson belül a magasabb rangot elérő felhasználók a térképeket is módosíthatják, ezt kihasználva valaki a MUIE PSD feliratot (ami kb. azt jelenti: kapd be, PSD) megformáló erdőket helyezett el Iași és Szucsáva szomszédságában.

A Hotnews által kiszúrt PSD-ellenes üzeneteket azóta törölték, és blokkolták a felhasználót is. Ezt a Waze közleményben is megerősítette.

Ennek ellenére el kell ismerni, szép próbálkozás volt.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27732
146 éve született a magyar színjátszás meghatározó alakja, a kolozsvári Hollywood atyja.
Elkezdődött a harc az erdélyi és bánsági városok által képviselt sikeres fejlődési modell és a bukaresti atyuska modellje között.
Annak idején nem csak a magyaroknak, sok románnak sem fűlt a foga a nagy egyesüléshez. Főleg, miután látták, hogy jár el az új főváros Erdéllyel szemben.
Mutatjuk, hogyan alussza téli álmát az Europa Nostra-díjas település.
Szigorítják a csendháborítással járó bírságokat.
Mi is a helyzet a Nyugati Szövetséggel? Sabin Gherman sorra veszi a dolgokat, hogy ne szenvedjenek tovább a habzószájú nacionalisták.
Úgyhogy hagyjuk a hazaáruló dumát az erdélyi Svájcról, kedves Cristian Tudor Popescu, kedves álújságírók. Mondja a nemzeti lánggal lobogó szerző.
Egyre nagyobb és hangosabb a zártkörű buli.
Igaz ugyan, hogy Ecaterina Andronescu, a régi-új oktatási miniszter tudja, mennyi kétszer kettő, viszont az oktatási stratégiák szétcseszése terén is markánsan bizonyított.
Leszámol az újkapitalizmus iránti illúziókkal és egy globalizációkritikus, ökopolitikai alternatívát mutat fel Zöld jelzés - Vázlat egy új politikához című, nemrég Kolozsváron is bemutatott könyvében az LMP volt vezetője.
És amúgy sem lesz képes semmit megvalósítani.
Kulturálisan az. De jure nem az. De hogy elege van a bukaresti bojárok packázásaiból, úgy tűnik, tény.
Naná, hogy ezért is feljelentette a fürdővárost.
Ajaj, mi lesz ebből! Gyulafehérvár és Nagyszeben is társulna a négyekhez.