Képernyőmentés a két "erdőről" | Fotó: Hotnews
Vazze
Timi
2018. augusztus 9. csütörtök, 20:03
Egy navigációs mobilalkalmazás térképén Iași és Szucsáva mellett is található egy erdő, mely felülnézetből üzen a PSD-nek.

A Waze a világ egyik legnagyobb közösségalapú közlekedési- és navigációs alkalmazása, mely használatával a felhasználók valós időben oszthatják meg egymással az utakon tapasztalt közérdekű infókat. A Romániában is népszerű, ingyenes alkalmazáson belül a magasabb rangot elérő felhasználók a térképeket is módosíthatják, ezt kihasználva valaki a MUIE PSD feliratot (ami kb. azt jelenti: kapd be, PSD) megformáló erdőket helyezett el Iași és Szucsáva szomszédságában.

A Hotnews által kiszúrt PSD-ellenes üzeneteket azóta törölték, és blokkolták a felhasználót is. Ezt a Waze közleményben is megerősítette.

Ennek ellenére el kell ismerni, szép próbálkozás volt.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27732
Az ukrán nyelvű plakátok Ungvár, Munkács és Beregszász melletti főutak mentén jelentek meg.
Miután a Velencei Bizottság nyilvánosan is elkezdett aggódni a btk és az igazságügyi törvények módosításai miatt.
Ma még pompásan virítanak a gesztenyefák virágbugái a kolozsvári nemzeti színház oldalán. Október végén! De holnap már jön a hideg meg a zimankó. És az őszi tavasznak vége.
Ceaușescu a magyarok bőrén építgette a román nacionálkommunizmust, és reformok helyett szélsőséges nacionalizmussal takarózott, ahogy komolyabb válsághelyzetbe került.
Van remény? Erdély, a Partium és a Bánság szövetséget köt, hogy fejlesztési stratégiák terén bár, de leváljon a bukaresti bojárkormányról.
És ezzel még szinte semmit nem mondtunk a lesújtó kutatási eredményekről.
Ha tetszik, a mioritikus haza példásan bizonyított, már ami a rossz tanuló státust illeti. És a jelek szerint a tasli nem is fog soká késlekedni.
Határ a csillagos ég, persze, de itt az alapszükségletekről van szó.
Ötszáz éve is orvoshiány volt Erdélyben, nem csak ma.
Noha rém egyszerű forgatókönyv szerint zajlik ez a horrorfilm, elég sok pénzbe kerül. És alaposan ránk tud ijeszteni. Ja, és nem csak egy film.
Elvileg. Mert úgy lett kitalálva, hogy nem igazán ellenőrzi senki.
A román tudás fellegvárának lakói kábé csak a nacionalista hőbörgés szintjén fejtik ki tevékenységüket. Amúgy köszönik, jól élnek, és szarnak az utókorra. Sabin Gherman írása.
Még december elsején átadnák, ha már egyszer Centenáriumi híd a neve.
Érdekes, hogy miközben Romániában drasztikusan csökkent a EU iránti bizalom, Magyarországon éppen most mutat növekedést.