Képernyőmentés a két "erdőről" | Fotó: Hotnews
Vazze
Timi
2018. augusztus 9. csütörtök, 20:03
Egy navigációs mobilalkalmazás térképén Iași és Szucsáva mellett is található egy erdő, mely felülnézetből üzen a PSD-nek.

A Waze a világ egyik legnagyobb közösségalapú közlekedési- és navigációs alkalmazása, mely használatával a felhasználók valós időben oszthatják meg egymással az utakon tapasztalt közérdekű infókat. A Romániában is népszerű, ingyenes alkalmazáson belül a magasabb rangot elérő felhasználók a térképeket is módosíthatják, ezt kihasználva valaki a MUIE PSD feliratot (ami kb. azt jelenti: kapd be, PSD) megformáló erdőket helyezett el Iași és Szucsáva szomszédságában.

A Hotnews által kiszúrt PSD-ellenes üzeneteket azóta törölték, és blokkolták a felhasználót is. Ezt a Waze közleményben is megerősítette.

Ennek ellenére el kell ismerni, szép próbálkozás volt.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27732
Eddig semmit nem sikerült megvalósítani a célkitűzésekből, figyelmeztet az európai zsűri.
Nemcsak azért, mert kedvezőbb a földrajzi fekvése, hanem azért is, mert Magyarország sokkal hatékonyabban képviseli az érdekeit, mint Románia.
Mert már így is ad egy rakás pénzt a sertéspestis megelőzésére, de a kormány nem tesz eleget a disznókért és a gazdákért.
Jósolják a kiskereskedelemben utazó cégek vezetői.
Vállalja a felelősséget, de azért megjegyezte: a tüntetők nem határolódtak el egyértelműen a huligánoktól. Ráadásul állítása szerint Molotov-koktélokat is találtak.
Emlékszik még a nagyváradi Piros tó és Háborúzók utcára? Most itt a párja: „a szimbolikus szekér” és a „100 hegedű Orkesztrája”.
Olyan országban akarok élni, ahol nem küldik sétálni az állampolgárt egy dossziéért, egy fénymásolatért, amit a hivatal is nyugodtan elkészíthetne vagy adhatna.
Van ebben az interjúban szó mindenről: az 1818 utáni gyenge román államról, diszkriminációról, kicsit Erdélyről is. Méghozzá női szemszögből.
Ez jött ki egy közvélemény-kutatás eredményeként. De más nyalánkságok is vannak ott. Például Orbán Viktor.
Bocsánatkérés? Szó se róla. Lemondás? Szó se róla.
Van, aki Dragnea lemondásával mentené meg a pártot. Van, aki szerint már arra sem méltó a PSD, hogy az európai baloldali pártcsaládhoz tartozzon.
Két fő téma köré csoportosulnak idén a legnagyobb kolozsvári magyar rendezvénysorozat eseményei: Mátyás király születésének 575. és a tordai vallásszabadság kihirdetésének 450. évfordulója.
De tényleg... ha minden olyan jól meg a mioritikus hazában, amint azt a nagy kormánypárt hangoztatja, akkor miért is nincsenek?
Most akkor volt katonai ügyész a kormánypalota előtti incidens helyszínén, vagy sem?