Fotó: Infooradea.ro
Tragédia
papmeli
2018. július 28. szombat, 15:58
A testvéreket súlyos sérülésekkel szállították kórházba, a felelőtlen sofőrnek haja szála sem görbült.

Négy nővér került súlyos sérülésekkel kórházba szombaton Nagyváradon, miután elgázolta őket egy járdára kisodródott autós. A 8 és 20 év közötti lányok a Kolozsvári úton (Calea Clujului) közlekedtek szabályosan a járdán, amikor telibe találta őket a gépkocsi.

A szörnyű baleset abszurd módon épp a közlekedési rendőrség székhelye előtt történt, a Lengyelországban bejegyzett Ford Galaxy sofőrje, egy 20 éves nagyváradi fiatalember

túl nagy sebességgel közlekedett és a nedves úttesten elveszítette uralmát a jármű felett.

A kocsi így kisodródott a járdára és telibe találta a négy testvért, akik a közeli Szalárd községből valók. A 8,12,14 és 20 éves lányok körül kettőt több méteren keresztül magával sodort az autó, csak a rohammentőknek sikerült kihúzniuk őket a roncsok közül. Mind a négyük súlyos sérüléseket és koponyasérüléseket szenvedett. A legsúlyosabb állapotban a 12 éves lány van, neki amputálni kellett az egyik lábszárát, mentőhelikopterrel szállították a temesvári kórházba.

A felelőtlen sofőrnek haja szála sem görbült, őt a rendőrök sietve az őrsre vitték, mert

félő volt, hogy meglincseli a baleset helyszínén összegyűlt tömeg.

A roma nemzetiségű fiatal férfi nem volt ittas és érvényes jogosítványa is volt. A szalárdi családban nem ez az első tragédia, a lányok bátyja egy éve kómában fekszik, miután tavaly szintén közlekedési baleset áldozata lett, anyjuknak pedig nemrég szívinfarktusa volt.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27581
Megvásárolta az értékes ingatlanegyüttest.
Jelenben a múlt: tekintse meg Dani Amariei képsorozatát.
Azért is részt vesz a kabinet ülésein. Nehogy már valami olyasmit fogadjanak el, ami nem tetszik neki.
Hiába szajkózzák egyesek ismét a magyarveszélyt, Erdély elszakításának rémképével már nem lehet meggyőzni a gazdasági önrendelkezést akaró erdélyi városvezetőket.
Az erdélyi és bánsági városok után újabb régió képviselői szállnak be a bukaresti „fejlődési” modell elleni harcba.
Felelős politikus nem tesz ilyet! – szólt az intelem.
Ma jelentette be, hogy jövőre újra indul, és semmi kétségünk afelől, hogy meg is választják.
Áram és víz nélkül maradt vasárnap teljes Lugos. Temes megyében 45 ezer ember hiányolja a 20. század civilizatorikus vívmányát, a villanyt.
Alig egynapos, de már emlékművet kapott.
Százak próbálják kiásni Temesvárt a hóból, míg Robuék dísztanácsüléseznek. De hát mit tegyenek, ha most van az évforduló?
Januárban Kolozsváron tapsolhatunk a USNK-nak.
Mert a hivatalnak nincs pénze alkalmazottra.
Az új alakulat a MRI helyét veszi át.
Ha mindenki olyan hitelesen és érdekesen beszélne a függőségről, mint Kalóz János pszichológus-addiktológus, lehet, hogy kevesebb szerhasználó lenne. Megtudtuk, mitől lesz függő valakiből és hogyan lehet ebből kimászni.