Jó húzás
béel
2018. július 20. péntek, 07:07
Megütötte a főnyereményt a hatos lottón, ami több mint kétmillió euróval teszi gazdagabbá.

Hargita megyei játékosra mosolygott rá a szerencse a hatos lottó csütörtöki húzásán: a lottótársaság közlése szerint Maroshévízen adták fel azt a szelvényt, amelynek szerencsés tulajdonosa 9 720 865 lejt, vagyis több mint kétmillió eurót nyert.

A játékos nem komplikálta túl a dolgokat, egyszerű szelvényt játszott meg, amelyért 7 lej 30 banit fizetett – vagyis a befektetése zseniálisnak bizonyult.

A nyerőszámok a következők: 23, 49, 5, 2, 41, 16.

Idén ez a legnagyobb összegű nyeremény. Amúgy ebben az évben négyszer vitték el a főnyereményt, legutóbb május 15-én örülhetett egy szerencsés nyertes – akkor viszont „csak” 1 millió 300 ezer lejnek.

A nyertesnek 90 nap áll rendelkezésére, hogy felvegye a nyereményt.
 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27444
Eddig semmit nem sikerült megvalósítani a célkitűzésekből, figyelmeztet az európai zsűri.
Nemcsak azért, mert kedvezőbb a földrajzi fekvése, hanem azért is, mert Magyarország sokkal hatékonyabban képviseli az érdekeit, mint Románia.
Mert már így is ad egy rakás pénzt a sertéspestis megelőzésére, de a kormány nem tesz eleget a disznókért és a gazdákért.
Jósolják a kiskereskedelemben utazó cégek vezetői.
Vállalja a felelősséget, de azért megjegyezte: a tüntetők nem határolódtak el egyértelműen a huligánoktól. Ráadásul állítása szerint Molotov-koktélokat is találtak.
Emlékszik még a nagyváradi Piros tó és Háborúzók utcára? Most itt a párja: „a szimbolikus szekér” és a „100 hegedű Orkesztrája”.
Olyan országban akarok élni, ahol nem küldik sétálni az állampolgárt egy dossziéért, egy fénymásolatért, amit a hivatal is nyugodtan elkészíthetne vagy adhatna.
Van ebben az interjúban szó mindenről: az 1818 utáni gyenge román államról, diszkriminációról, kicsit Erdélyről is. Méghozzá női szemszögből.
Ez jött ki egy közvélemény-kutatás eredményeként. De más nyalánkságok is vannak ott. Például Orbán Viktor.
Bocsánatkérés? Szó se róla. Lemondás? Szó se róla.
Van, aki Dragnea lemondásával mentené meg a pártot. Van, aki szerint már arra sem méltó a PSD, hogy az európai baloldali pártcsaládhoz tartozzon.
Két fő téma köré csoportosulnak idén a legnagyobb kolozsvári magyar rendezvénysorozat eseményei: Mátyás király születésének 575. és a tordai vallásszabadság kihirdetésének 450. évfordulója.
De tényleg... ha minden olyan jól meg a mioritikus hazában, amint azt a nagy kormánypárt hangoztatja, akkor miért is nincsenek?
Most akkor volt katonai ügyész a kormánypalota előtti incidens helyszínén, vagy sem?