csillaghullás
gycsaba
2018. július 19. csütörtök, 13:11
A London Grammar szombaton lépett volna fel a bonchidai fesztiválon.

Az énekesnő műtétje miatt az utolsó percben lemondta az Electric Castle nagyszínpadán tervezett szombati koncertjét a London Grammar.

A szervezők sűrű elnézések közepette azt ígérik a Facebookon a brit popzenekar rajongóinak, amennyiben kizárólag a brit banda miatt vásároltak napijegyet a bonchidai fesztiválra, visszakapják a pénzüket.

Az énekes Hannah Reid, a gitáros Dan Rothman és a billentyűs-ütőhangszeres Dot Major 2009 óta zenél együtt. Egy EP és két rendkívül sikeres album fűződik a London Grammar nevéhez. Ez lett volna egyébként az első romániai fellépésük.

A fesztivál részletes programja itt érhető el.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27433
Naná, hogy ezért is feljelentette a fürdővárost.
Vagyis az tisztelt országvezetés jól megszívatta drága, de annál trébb ünnepléssel, cserébe adott neki ingyenkaját.
Sorra kerülik el az országot a legnagyobb járműipari társaságok.
A hatalom a nép orra alá dugja a trikolórt, és onnan tilos másról beszélni. Sabin Gherman írása.
Bepillantottunk a jövőbe, ami már a jelen: mesterséges intelligenciával és robotokkal élünk együtt. Vérkomoly kérdésekkel játszottunk el az idei Kommunikációs Napokon.
Nem nagyon tudni, honnan lesz tízmilliárd euró helyi beruházásokra, amikor az idei utolsó nyugdíjakat a kormány tartalékalapjából fizetik ki.
Ez pedig édeskevés, már ha közoktatási stratégiáról beszélünk és nem újramelegített vitákról, véli Mircea Miclea, volt oktatási miniszter.
Na jó, ellenzéki megrendelésre készült, de azért olyan nagyot nem tévedhet.
Az emberi jogok világnapján történt. Vagyis hétfőn. Amikor a közleményírók is agyhalottak.
Amikor a románok is kiakadnak a saját túlhabzó nacionál-hisztériájuk kapcsán. Persze, anélkül, hogy elismernék: Erdélyt valóban elcsatolták.
Tudta, hogy Hobo ma is középiskolai történelemtanár lenne, ha nem alapít hobbizenekart? És hogy Deák Bill Gyulát zenésztársai csak Dukátnak becézték, pusztán anyagi okok miatt? A 73 éves Kossuth-díjas művész életpályájáról vallott.
Megkávéztatják a fáradt sofőröket az ünnepek alatt a magyar és román rendőrök.
Egyszerű matematika az egész: 210 ezer autóra alig 50 ezer parkolóhely jut.