Ellőtték
béel
2018. július 11. szerda, 09:03
Ittas vezetőt akartak megállítani.

Autós üldözés közben meglőtték egy autó utasát, egy 31 éves nőt a rendőrök Argeş megyében.

A megyei rendőr-főkapitány közlése szerint a rendőrök éppen egy Bârla nevű teleülésen teljesítettek járőrszolgálatot, amikor meg akartak állítani egy arra haladó személygépkocsit. A sofőr azonban nem állt meg a rendőrök jelzésére.

Mivel a rendfenntartók szerint alapos volt a gyanú, hogy a sofőr ittas volt, a nyomába eredtek. Mivel az ismételt figyelmeztetésre sem állt meg, az egyik rendőr két figyelmeztető lövést adott le a levegőbe, majd négyszer a menekülő autóra lőtt.

Az ekkor megállt, a rendőrök pedig kiszálltak, hogy ártalmatlanná tegyék a sofőrt.

Ekkor vették észre, hogy az autóban egy utas is tartózkodik: egy nő, akit a lövéseket leadó rendőrnek sikerült megsebesítenie.

A közlemény szerint a nő sérülése nem tűnt súlyosnak, ennek ellenére a piteşti-i kórházba szállították, ahol megműtötték.

Az Argeş megyei törvényszéki ügyészség vizsgálatot indított annak kiderítésére, szabályosan jártak-e el a rendőrök.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27324
Egy 39 éves vadászt támadott meg egy nagyvad a Fekete-domb térségében, ahol legendásan sok a medve.
A közép-amerikai ország alkotmánybírósága megtagadta a szabadon engedés lehetőségét.
A Norvégiától kapott 52 millió euróból csekélyke összeg jut a korrupció megelőzésére, holott ez Románia legégetőbb problémája.
Hogy maguk közül válasszanak képviselőket, ne a budapesti pártlistákra szavazzanak.
Egy egyesület feljelentette Florin Iordachét, mert megsértette a társadalmi normákat, amikor fityiszt mutatott az ellenzéknek.
Traian Ungureanu pontosan látja, hogyan és miért hülyül el a román társadalom. És hogy válik le minderről egyre inkább Erdély.
Angolul mondják el, hogy annyira párhuzamos Erdélyben a magyarság a románsággal, mint a katolikusok a protestánsokkal Észak-Írországban, ahol száz éve még polgárháború dúlt.
Az államelnök aláírta Ecaterina Andronescu kinevezését.
Az egyik főszereplő: Verestóy Attila, az RMDSZ idén elhunyt erős embere. Kelemen Hunor RMDSZ-elnök is benne van a képben.
A román politikai elemzőknek igazán rossz napjaik lehetnek. Már álmukban is Orbán Viktor kísérti őket.
Hétvégi programajánló székelyeknek, és nem csak: ismét gyűlésbe hív az SZNT.
Mert a magyar kormány támogatja a székelyföldi focicsapatokat.
Bizony, a boldogsághoz nincs szükség titán-kevlár mellényre. A lelkünket kell megedzeni. Legyen olyan, mint a damaszkuszi acél.
És a román politikai elit csak szólamokat pufogtat. A romániai magyar politikai elitnek nincs mit ünnepelni. A magyarországi politikai elit pedig a románok lelkébe tapos.