Hoppá: magyar válogatott labdarúgót igazolt a Kolozsvári CFR

A 25 éves Lang Ádám, aki eddig huszonkétszer ölthette magára a magyar címeres mezt, a francia másodosztályból érkezik a Gépész utcai bajnokcsapathoz.
Hirdetés

A 25 éves Lang Ádám – aki eddig huszonkétszer ölthette magára a magyar címeres mezt – a francia másodosztályból érkezik a Gépész utcai bajnokcsapathoz. Az még nem világos, mennyi időre írt alá.

Az épp Lengyelországban edzőtáborozó kolozsvári focicsapat egyelőre kizárólag válogatott légiósokat igazolt a nyáron. Korábban a horvát nemzeti tizenegyben is bemutatkozó Mate Maleš érkezését jelentették be, most pedig a veszprémi Lang Ádám rázott kezet a klub illetékeseivel a Kolozsvári CFR hivatalos honlapja szerint.

Lang korábban a Veszprémben, Győrben, a Videotonnál, a francia Dijonnál és a Nancy csapatánál is megfordult. 2016-ban Székesfehérvárról igazolt a franciaországi Dijonba, az elmúlt szezonban tavasszal a másodosztályú Nancynál rúgta a bőrt, kölcsönben, 14 alkalommal kapott lehetőséget.

A CFR egyébként a támadósorát is erősítette a héten, szintén egy válogatott játékossal: a következő szezontól a kameruni Afrika-bajnok Robert Ndip Tambe is a Gépész utcában folytatja. Szerdán az is kiderült, hogy Cristian Manea, a román válogatott 20 éves jobbhátvédje is Kolozsváron marad a következő idényben.

Hirdetés