Illusztráció | A katasztrófaelhárítók felvétele
senki nincs védve
szabot
2018. június 19. kedd, 13:58
Autója kisodródott, ő és utasa is megsérült.

A 21 éves sofőr elvesztette az ellenőrzést a kormány fölött, valószínűleg azért, mert elaludt vezetés közben – tájékoztatta az Agerpres hírügynökséget Anca Vâjiac, a Iaşi megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. 

Az ifjú Toader általa vezetett – illetve ekkor épp nem vezetett – gépkocsi kisodródott az út jobb szélére, úgy a sofőr, mint a jobboldali első ülésen utazó nő megsérült. A hatóságok gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indítottak eljárást. A gépkocsi vezetője nem volt ittas, amikor a baleset történt – tette hozzá a szóvivő. 

Az igazságügyi miniszter fiát és a mellette utazó nőt a iaşi-i Szent Spiridon kórházba szállították, majd az idegsebészetre irányították őket. A páciensek eszméletüknél vannak, nem szorultak sebészeti beavatkozásra. Florin Grămadă, az idegsebészeti kórház szóvivője azt mondta: a fiatalember nem kívánja nyilvánosságra hozni az egészségi állapotával kapcsolatos információkat. Egyelőre a kórházban marad, kivizsgálás végett – tette hozzá az orvos. 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27029
Európai pénzekből fedezik, a munkálatok két évig tartanak majd.
Az előző vadászrepülő-biznisz is jól sült el mindkét fél számára.
Az olasz főváros cigánytelepeinek a felszámolásához kért segítséget Virginia Raggi.
Állítólag folytatja az illegálisan kitermelt faanyag felvásárlását az osztrák cég.
A párizsi és más nyugati diáklázadások és a Marx-évforduló árnyékában alig esett szó a „prágai tavaszról”. És ez nem véletlen.
A romániai és bulgáriai adó újraindítása azt jelenti, hogy e két kelet-európai államot továbbra is „segíteni kell a demokratizálásban”.
Megütötte a főnyereményt a hatos lottón, ami több mint kétmillió euróval teszi gazdagabbá.
Lefagytak a határátkelőnél, amikor meglátták a gépkocsi rendszámtábláját.
Bár minden évben elmossa az eső, állja a sarat. A bonchidai Bánffy-birtokon dübörgő megafesztiválra minden rendezvényszervezőt elküldenénk: tanulni.
Elvándorlás, jogfosztások, atrocitások – ezekkel a gondokkal kell szembenézniük a kárpátaljai magyaroknak. De nem akarják feladni a szülőföldön való boldogulás lehetőségét: mint mondják, találékonyak a kiskapuk megkeresésében.
Gyengült a FCSB, erősödött a CFR, megint fél csapatát lecserélte a Sepsi OSK. Kezdődik a Liga 1 2018–2019-es idénye.
Nem ártana a valóságot is észrevenni a nagy nemzeti melldöngetés közepette.
Attól függ, mit értünk sokszínűség alatt: Franciaország fociválogatottja bizonyos szempontból nagyon is egységes.
Eltekintve azoktól a kompromisszumoktól, amelyek (talán) elkerülhetetlenek abban a balkáni közegben, melyben tevékenykednie kellett, Kövesi a rendelkezésére álló eszközökkel ért el eredményeket.