Kép: Stirileprotv.ro
Lobogós helyezés
béel
2018. június 17. vasárnap, 16:11
A balfék szervezők ugyanis fordítva helyezték ki.

Nem akarjuk mi ha kell, ha nem, ekézni a román illetékeseket, de hát olyan ez már, mintha szándékosan szerencsétlenkednének folyton, hogy a sajtónak a vasárnapi hírínségben is legyen miről beszámolnia.

Most például Konstancán követtek el bődületes protokollbakit, ahol vasárnap fordítva tűzték fel az észt zászlót az észt tiszteletbeli konzulátus avatóünnepségén.

Az esemény szervezői úgy tűzték fel az észt nemzeti lobogót, hogy a fehér színű sáv került felül. A tévedést az éppen beszédet tartani készülő észt miniszterelnök vette észre. Jüri Ratas megfordította a zászlót, és csak azután kezdte el beszédét.

 

 

Az eseményen jelen volt Viorica Dăncilă miniszterelnök is, aki szombat este a Tallinn és Konstanca közötti első repülőjárattal érkezett haza észtországi hivatalos látogatásáról. A kormányfőt észt hivatali kollégája is elkísérte.

Persze most fölvetheti bárki, hogy valószínűleg kevesen tudják, hogyan is következnek pontosan a színek az észt zászlóban. Csakhogy jobb helyeken azok, akiknek az a dolguk, hogy kitűzessék, illetve kitűzzék a zászlókat, azok közé tartoznak, akik tudják.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27008
A románok az Egyesülés Centenáriumában egymásnak esnek egy értelmetlen csatában, amelynek semmi értelme, mert csak vesztesei vannak.
A báthorysokra is kiterjesztenék a pár hete indult kísérleti projektet.
A politikai talpnyalók sajnos nem jobbak, ha történetesen erdélyiek. Sabin Gherman írása.
Bukarest szerint megvannak az újabb székely terroristák: az udvarhelyi művészetis diákok.
És került Erdély elkerülhetetlenül Romániához. Centenáriumi minisorozat az impériumváltásról.
Tíz év sztrádaépítéseit vizsgálta régiókra lebontva az EU statisztikai hivatala. Elképesztő, de Románia is szerepel a toplistán.
Újabb vádemelések történtek az utóbbi idők legnagyobb egyetemi korrupciós botrányában.
Az Orbán-ellenes eurohadjárat után úgy tűnik, Európában ma csak az demokrata, aki liberális. Traian Ungureanu írása.
Megtalálták a kiskaput, hogyan húzzák le előfizetőiket a külföldi telefonhasználatért. A hatóságok vizsgálódnak az ügyben.
Dăncilă szerint a népszavazás nem a szexuális kisebbségek ellen irányul.
Valóban, miért is kellene Erdélynek eltűrnie a bukaresti központ zsarnokságát? Sabin Gherman írása.
Háromezer pedagógus írta alá a miniszternek küldött tiltakozó petíciót.
Politikai Főnix-madarakként térnének vissza az élvonalba.
A politikai stratéga egyrészt rosszabbnak tartja Orbán Viktor Magyarországát Iránnál, másrészt vágyik egy mioritikus Orbán Viktorra. Nem vicc, tessék olvasni.