Cserisev gólja
Góleső érzés
Szerző: Boros Miklós
2018. június 14. csütörtök, 20:34
Jól sikerült cseréinek köszönhetően a házigazda orosz válogatott öt gólt rámolt be Szaúd-Arábiának a labdarúgó-világbajnokság nyitómeccsén.

Mit tanultunk a nyitómeccsből? Nagyon sok az öt hely Ázsiának a vb-n, a szaúdiaknak úgy sem volt semmi közük a meccshez, hogy 61 százalékban náluk volt a labda. Az oroszok azonban első fejesükből betaláltak a vb legalacsonyabb űtlagmagasságú csapatának, utána pedig beálltak kedvenc kontrajátékukra. 

Dzjuba a hálóba talál

 
A meccs rekordja: korábban még sosem szerzett gólt csereként beállt játékos világbajnokság nyitómeccsén, erre most egyből hármat is. Kellett ugyan ehhez Dzagojev korai sérülése, a helyére beálló Cserisev duplázott, majd a második félidőben Dzjuba első labdaérintéséből gólt fejelt. 
  
A meccs emberei: a megnyitón-ünnepségen a koncertje közben bemutató Robbie Williams, a pályán a két gólpassza után a meccset pazar szabadrúgásgóllal lezáró Golovin. 
 
A-csoport: OROSZORSZÁG–SZAÚD-ARÁBIA 5-0
Oroszország: Akinfejev – Fernandes, Kutyepov, Ignasevics, Zsirkov – Gazinszkij, Zobnyin – Szamedov (Kuzjajev, 64.), Dzagojev (Cserisev, 24.), Golovin – Szmolov (Dzjuba, 70.). 
Szaúd-Arábia: al-Majuf – al-Breik, Oszama Havszavi, Omar Havszavi, al-Sahrani – Otajf  (al-Muvallad, 64.), al-Dzsasszim, al-Faradzs – al-Sehri (Bahbir, 72.), al-Davszari, al-Szahlavi  (Asziri, 84.).
Gólszerzők: Gazinszkij (12.), Cserisev (42., 90+1.), Dzjuba (71.), Golovin (90+4.)
 
comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26981
Viorica Dăncilă írt egy levelet, amelyben a csúnya tüntetőkre, meg a csúnya államelnökre panaszkodik.
Egyelőre nem tudni, hogyan került az állat a sztrádára.
Két ex-Real Madridos játékossal erősített a kolozsvári focicsapat.
A hírszerző szolgálat arra gyanakszik, hogy keletről érkezik a baj.
Pár, jelenleg használaton kívüli parkolási táblán a magyar felirat az első, a román pedig csak a második, ezért Dan Tanasă újabb pert indított Ráduly Róbert Kálmán ellen. Ez az idei negyedik.
Ha eltekintünk a politikai érvelés szövevényétől és összehasonlítjuk a fővárosi tüntetést más hasonlókkal, kínálkozik pár magyarázat. Horațiu Pepine írása.
Egy normális országban nem feltétlenül elegáns tahó módon szidni a kormányt. Romániában viszont, úgy tűnik, épp erre van szükség. Andrei Pleşu szövege.
A marosvásárhelyi zenekar kizárólag magyar nyelvű, saját szerzeményekkel jelentkezik.
Az örmény FC Alaskert ellen aratott ötgólos győzelem a csapat legnagyobb arányú sikere a nemzetközi kupákban.
Eddig semmit nem sikerült megvalósítani a célkitűzésekből, figyelmeztet az európai zsűri.
A nép ügyvédjéhez fordulnak.
Nemcsak azért, mert kedvezőbb a földrajzi fekvése, hanem azért is, mert Magyarország sokkal hatékonyabban képviseli az érdekeit, mint Románia.
Mert már így is ad egy rakás pénzt a sertéspestis megelőzésére, de a kormány nem tesz eleget a disznókért és a gazdákért.
Jósolják a kiskereskedelemben utazó cégek vezetői.