A közös pályázat hivatalos logója
Góleső érzés
szabot
2018. június 13. szerda, 15:27
Igen, a teljes északi kontinens: az Egyesült Államok, Kanada és Mexikó közösen pályázott.

Az Egyesült Államok, Kanada és Mexikó adhat otthont a 2026-os labdarúgó-világbajnokságnak – döntött szerdán a nemzetközi szövetség (FIFA) moszkvai kongresszusán. A három ország labdarúgó szövetsége UNITED 2026 néven közösen pályázott a vébérendezésre.

A román futballszövetség elnöke, Răzvan Burleanu is a közös amerikai pályázatra szavazott, írja a News.ro hírügynökség. A közös amerikai pályázat 134, Marokkó egyéni pályázata 65 szavazatot kapott a FIFA közgyűlésén.

„Az észak-amerikai országok pályázata sokkal kivitelezhetőbb, a három ország már most 23 működő stadionnal rendelkezik a szükséges 16-hoz képest, míg az afrikai országban még csak a tervek léteznek” – indokolta szavazatát a romániai szövetség elnöke. A FIFA ötödjére utasította el Marokkó jelentkezését.

A következő, 22. vébét 2022-ben Katar rendezi, ahol most is teljes gőzzel folyik a stadionépítés.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26956
Ízelítőként, mivel a kolozsvári Szent Mihály-plébánia tárgyi és eszmei hagyatékának gazdagságát képtelenség egy tárlat keretében bemutatni.
Csúnyán megfizetjük a sztrádák hiányát: az elmúlt tíz évben egy kisvárosnyi ember halt meg közlekedési balesetben Romániában.
Ha azt hitte valaki, a román sajtó teljesen szételemezte Orbán Viktor magyar miniszterelnök tusványosi beszédét, hát tévedett.
Az erdélyi magyar rockzene legendás együttese, a Metropol Group nemzedékeken átívelő koncerttel avatta fel a Bánffy-udvar színpadát.
Az EKE augusztusi teljesítménytúrája teljesen kimerít és teljesen feltölt. Kipróbáltuk, működik.
Ha az ember elolvassa a szöveget, azt a kérdést is felteheti magának, hogy ez a cikk jogos felháborodásból, vagy éppen megrendelésre született.
A megtámadott emberek állapota súlyos.
Kolozsváron huszadik éve rendezik meg a Szent István-napi Néptánctalálkozót, amely kilenc éve a Kolozsvári Magyar Napok egyik állandó és fő tartópillére is.
Egyelőre nem tudni, hogyan került az állat a sztrádára.
Két ex-Real Madridos játékossal erősített a kolozsvári focicsapat.
A hírszerző szolgálat arra gyanakszik, hogy keletről érkezik a baj.
Pár, jelenleg használaton kívüli parkolási táblán a magyar felirat az első, a román pedig csak a második, ezért Dan Tanasă újabb pert indított Ráduly Róbert Kálmán ellen. Ez az idei negyedik.
Ha eltekintünk a politikai érvelés szövevényétől és összehasonlítjuk a fővárosi tüntetést más hasonlókkal, kínálkozik pár magyarázat. Horațiu Pepine írása.
Egy normális országban nem feltétlenül elegáns tahó módon szidni a kormányt. Romániában viszont, úgy tűnik, épp erre van szükség. Andrei Pleşu szövege.