testi sértés
béel
2018. június 11. hétfő, 12:08
A verekedés egy szórakozóhely előtt tört ki. Előtte nem málnaszörpöt fogyasztottak.

Eszméletlenre vertek három fiatalt egy vendéglő előtt Nagybányán. Az incidenst az egyik szemtanú le is videózta.

A vasárnapi konfliktus a rendőrség szerint spontán módon tört ki, és a legfőbb felelőse az alkohol. Az agresszorok a nyílt utcán ütötték és rúgták az áldozatokat, amíg azok össze nem estek, de bántalmazóik ekkor sem álltak le.

 

 

A meglehetősen egyoldalú konfliktusnak az vetett véget, hogy valaki végre kihívta a rendőrséget. Az egyenruhások előállították az agresszorokat, és kettejüket – egy 33 és egy 34 éves férfit – 24 órára őrizetbe vették.

Az áldozatok közül kettőt kórházba kellett szállítani, támadóik ellen testi sértés és csendháborítás miatt indult eljárás, de a pontos besorolás azon múlik, mennyi ideig tart majd az áldozatok kórházi kezelése.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26916
Bemutatta megingathatatlannak tűnő bizonyítékait a református egyház jogi képviselője, a csütörtöki bírósági döntés azonban teljes mértékben kiszámíthatatlan. Aztán Strasbourg következhet.
Kérdés: a kizárólag a lakók zsebét terhelő nagy homlokzatfelújítási kampány után mi lesz a graffitisekkel? Kitiltják őket? Járőrözni fognak a kedves városatyák? Na?
A mioritikus nemzeti mítoszokat élvezettel és szakértelemmel romboló román törtnész továbbra is kényelmetlen figura a nackórollert hajtó román gondolatvezérek számára.
Az ukrán nyelvű plakátok Ungvár, Munkács és Beregszász melletti főutak mentén jelentek meg.
Miután a Velencei Bizottság nyilvánosan is elkezdett aggódni a btk és az igazságügyi törvények módosításai miatt.
Az éppen zajló 4. Kolozsvári Zsidó Napokon hangzottak fel Eisikovits Mihály dallamai Laczkó Vass Róbert színművész előadásában, Nagy Gergő zongorakíséretével.
Ma még pompásan virítanak a gesztenyefák virágbugái a kolozsvári nemzeti színház oldalán. Október végén! De holnap már jön a hideg meg a zimankó. És az őszi tavasznak vége.
Ceaușescu a magyarok bőrén építgette a román nacionálkommunizmust, és reformok helyett szélsőséges nacionalizmussal takarózott, ahogy komolyabb válsághelyzetbe került.
Van remény? Erdély, a Partium és a Bánság szövetséget köt, hogy fejlesztési stratégiák terén bár, de leváljon a bukaresti bojárkormányról.
És ezzel még szinte semmit nem mondtunk a lesújtó kutatási eredményekről.
Ha tetszik, a mioritikus haza példásan bizonyított, már ami a rossz tanuló státust illeti. És a jelek szerint a tasli nem is fog soká késlekedni.
Határ a csillagos ég, persze, de itt az alapszükségletekről van szó.
Ötszáz éve is orvoshiány volt Erdélyben, nem csak ma.
Noha rém egyszerű forgatókönyv szerint zajlik ez a horrorfilm, elég sok pénzbe kerül. És alaposan ránk tud ijeszteni. Ja, és nem csak egy film.