testi sértés
béel
2018. június 11. hétfő, 12:08
A verekedés egy szórakozóhely előtt tört ki. Előtte nem málnaszörpöt fogyasztottak.

Eszméletlenre vertek három fiatalt egy vendéglő előtt Nagybányán. Az incidenst az egyik szemtanú le is videózta.

A vasárnapi konfliktus a rendőrség szerint spontán módon tört ki, és a legfőbb felelőse az alkohol. Az agresszorok a nyílt utcán ütötték és rúgták az áldozatokat, amíg azok össze nem estek, de bántalmazóik ekkor sem álltak le.

 

 

A meglehetősen egyoldalú konfliktusnak az vetett véget, hogy valaki végre kihívta a rendőrséget. Az egyenruhások előállították az agresszorokat, és kettejüket – egy 33 és egy 34 éves férfit – 24 órára őrizetbe vették.

Az áldozatok közül kettőt kórházba kellett szállítani, támadóik ellen testi sértés és csendháborítás miatt indult eljárás, de a pontos besorolás azon múlik, mennyi ideig tart majd az áldozatok kórházi kezelése.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26916
A szociáldemokrata rezsim egyesek szerint elegánsan átcsúszott a nemzeti-kommunizmusba.
Ízelítőként, mivel a kolozsvári Szent Mihály-plébánia tárgyi és eszmei hagyatékának gazdagságát képtelenség egy tárlat keretében bemutatni.
Megteheti, persze. Csak nagy marhaság. Több szempontból is.
Csúnyán megfizetjük a sztrádák hiányát: az elmúlt tíz évben egy kisvárosnyi ember halt meg közlekedési balesetben Romániában.
Ha azt hitte valaki, a román sajtó teljesen szételemezte Orbán Viktor magyar miniszterelnök tusványosi beszédét, hát tévedett.
Az erdélyi magyar rockzene legendás együttese, a Metropol Group nemzedékeken átívelő koncerttel avatta fel a Bánffy-udvar színpadát.
Az EKE augusztusi teljesítménytúrája teljesen kimerít és teljesen feltölt. Kipróbáltuk, működik.
Ha az ember elolvassa a szöveget, azt a kérdést is felteheti magának, hogy ez a cikk jogos felháborodásból, vagy éppen megrendelésre született.
A megtámadott emberek állapota súlyos.
Kolozsváron huszadik éve rendezik meg a Szent István-napi Néptánctalálkozót, amely kilenc éve a Kolozsvári Magyar Napok egyik állandó és fő tartópillére is.
Egyelőre nem tudni, hogyan került az állat a sztrádára.
Két ex-Real Madridos játékossal erősített a kolozsvári focicsapat.
A hírszerző szolgálat arra gyanakszik, hogy keletről érkezik a baj.
Pár, jelenleg használaton kívüli parkolási táblán a magyar felirat az első, a román pedig csak a második, ezért Dan Tanasă újabb pert indított Ráduly Róbert Kálmán ellen. Ez az idei negyedik.