Tragédia
béel
2018. május 31. csütörtök, 09:38
A rendőrök kiderítették, hogy hazudtak a két halálos áldozatot követelő szerencsétlenség túlélői.

A jelek szerint mégsem a halálos áldozatok egyike felelős azért a balesetért, amely május 20-án történt az Arad megyei Gyorokon, amikor egy gépkocsi a településen található tóba zuhant, a benne tartózkodó két fiú és két lány közül pedig csupán előbbi kettőnek sikerült kimenekülnie, a két lány megfulladt.

Akkor a megmenekült fiúk azt állították: a lányok ültek elöl, tehát egyikük vezetett.

Most azonban fordult a kocka: a rendőrök őrizetbe vették az egyik 18 éves fiút, úgy tűnik ugyanis, hogy valójában ő ült a volánnál.

A rendőrség többek között egy bevásárlóközpont biztonsági kamerájának felvétele alapján jutott arra a következtetésre, hogy a túlélők hazudtak, így szerdán őrizetbe vették egyiküket, aki az alapos gyanú szerint valójában vezette az autót a baleset idején. És mivel halálos áldozatok is vannak, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indul eljárás ellene.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26784
Két ex-Real Madridos játékossal erősített a kolozsvári focicsapat.
A hírszerző szolgálat arra gyanakszik, hogy keletről érkezik a baj.
Pár, jelenleg használaton kívüli parkolási táblán a magyar felirat az első, a román pedig csak a második, ezért Dan Tanasă újabb pert indított Ráduly Róbert Kálmán ellen. Ez az idei negyedik.
Ha eltekintünk a politikai érvelés szövevényétől és összehasonlítjuk a fővárosi tüntetést más hasonlókkal, kínálkozik pár magyarázat. Horațiu Pepine írása.
Egy normális országban nem feltétlenül elegáns tahó módon szidni a kormányt. Romániában viszont, úgy tűnik, épp erre van szükség. Andrei Pleşu szövege.
A marosvásárhelyi zenekar kizárólag magyar nyelvű, saját szerzeményekkel jelentkezik.
Az örmény FC Alaskert ellen aratott ötgólos győzelem a csapat legnagyobb arányú sikere a nemzetközi kupákban.
Eddig semmit nem sikerült megvalósítani a célkitűzésekből, figyelmeztet az európai zsűri.
A nép ügyvédjéhez fordulnak.
Nemcsak azért, mert kedvezőbb a földrajzi fekvése, hanem azért is, mert Magyarország sokkal hatékonyabban képviseli az érdekeit, mint Románia.
Mert már így is ad egy rakás pénzt a sertéspestis megelőzésére, de a kormány nem tesz eleget a disznókért és a gazdákért.
Jósolják a kiskereskedelemben utazó cégek vezetői.
Vállalja a felelősséget, de azért megjegyezte: a tüntetők nem határolódtak el egyértelműen a huligánoktól. Ráadásul állítása szerint Molotov-koktélokat is találtak.
Emlékszik még a nagyváradi Piros tó és Háborúzók utcára? Most itt a párja: „a szimbolikus szekér” és a „100 hegedű Orkesztrája”.