Tragédia
béel
2018. május 31. csütörtök, 09:38
A rendőrök kiderítették, hogy hazudtak a két halálos áldozatot követelő szerencsétlenség túlélői.

A jelek szerint mégsem a halálos áldozatok egyike felelős azért a balesetért, amely május 20-án történt az Arad megyei Gyorokon, amikor egy gépkocsi a településen található tóba zuhant, a benne tartózkodó két fiú és két lány közül pedig csupán előbbi kettőnek sikerült kimenekülnie, a két lány megfulladt.

Akkor a megmenekült fiúk azt állították: a lányok ültek elöl, tehát egyikük vezetett.

Most azonban fordult a kocka: a rendőrök őrizetbe vették az egyik 18 éves fiút, úgy tűnik ugyanis, hogy valójában ő ült a volánnál.

A rendőrség többek között egy bevásárlóközpont biztonsági kamerájának felvétele alapján jutott arra a következtetésre, hogy a túlélők hazudtak, így szerdán őrizetbe vették egyiküket, aki az alapos gyanú szerint valójában vezette az autót a baleset idején. És mivel halálos áldozatok is vannak, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indul eljárás ellene.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26784
A román külügy szokatlanul higgadt hangnemben reagált, és a magyar-román kapcsolatok elmélyítése mellett foglalt állást.
Létezik, hogy a jelenlegi koalíció annyira felelőtlen legyen, hogy maga ellen fordítsa az ország lakosságának 80 százalékát?
Kolumbia egyik hátvédje a 3. percben kezezett, azonnal kiállították. Japán persze berúgta a 11-est.
Mindenki megkapja a magáét – a középkori kódexek stílusában. VIGYÁZAT: POLITIKAILAG NAGYON NEM KORREKT TARTALOM!
Rég várt változások védik ezentúl azokat, akiket otthon ütlegelnek.
Le akarják szoktatni és eltiltani a kiskorúakat a koffeinbombákról.
A tévészerelőből Bihar megye egyik legbefolyásosabb politikusává vált Kiss Sándor több korrupciós ügy kulcsfigurája volt.
A büsztöt abban a parkban állították fel a Szent László Napok szervezői, melyet maga Rhédey adományozott 200 évvel ezelőtt a városnak.
Gyarmatosította Tunézia térfelét a pályán, de csak a legvégén tudta megtörni az afrikai csapatot.
Kérdés: a Szuverén Fejlesztési és Beruházási Alap zseniális gazdasági megoldás, vagy zseniális korrupciós terv?
Csakhogy ők a belvárosban gyülekezhetnek, míg az LMBTQ-közösség – idén is – egy kevésbé szem előtt lévő helyszínen.
Az eset hétfő délután történt a Kerekdombon.
Anya, apa, gyerekek, kutya, macska, haverok, buli, zene, pihenés, eszem-iszom, szórakozás, lazulás – ez folyt a hétvégén a gyalui vár kertjében, Kolozsvár szomszédságában.
A szociáldemokraták levagdosnák az elnök szárnyait. Hovatovább nyíltan vállalt céljuk: a parlamentáris köztársaság. Na de, mi lesz Klaus Iohannisszal?