Tragédia
béel
2018. május 31. csütörtök, 09:38
A rendőrök kiderítették, hogy hazudtak a két halálos áldozatot követelő szerencsétlenség túlélői.

A jelek szerint mégsem a halálos áldozatok egyike felelős azért a balesetért, amely május 20-án történt az Arad megyei Gyorokon, amikor egy gépkocsi a településen található tóba zuhant, a benne tartózkodó két fiú és két lány közül pedig csupán előbbi kettőnek sikerült kimenekülnie, a két lány megfulladt.

Akkor a megmenekült fiúk azt állították: a lányok ültek elöl, tehát egyikük vezetett.

Most azonban fordult a kocka: a rendőrök őrizetbe vették az egyik 18 éves fiút, úgy tűnik ugyanis, hogy valójában ő ült a volánnál.

A rendőrség többek között egy bevásárlóközpont biztonsági kamerájának felvétele alapján jutott arra a következtetésre, hogy a túlélők hazudtak, így szerdán őrizetbe vették egyiküket, aki az alapos gyanú szerint valójában vezette az autót a baleset idején. És mivel halálos áldozatok is vannak, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indul eljárás ellene.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26784
Bemutatta megingathatatlannak tűnő bizonyítékait a református egyház jogi képviselője, a csütörtöki bírósági döntés azonban teljes mértékben kiszámíthatatlan. Aztán Strasbourg következhet.
Kérdés: a kizárólag a lakók zsebét terhelő nagy homlokzatfelújítási kampány után mi lesz a graffitisekkel? Kitiltják őket? Járőrözni fognak a kedves városatyák? Na?
A mioritikus nemzeti mítoszokat élvezettel és szakértelemmel romboló román törtnész továbbra is kényelmetlen figura a nackórollert hajtó román gondolatvezérek számára.
Az ukrán nyelvű plakátok Ungvár, Munkács és Beregszász melletti főutak mentén jelentek meg.
Miután a Velencei Bizottság nyilvánosan is elkezdett aggódni a btk és az igazságügyi törvények módosításai miatt.
Az éppen zajló 4. Kolozsvári Zsidó Napokon hangzottak fel Eisikovits Mihály dallamai Laczkó Vass Róbert színművész előadásában, Nagy Gergő zongorakíséretével.
Ma még pompásan virítanak a gesztenyefák virágbugái a kolozsvári nemzeti színház oldalán. Október végén! De holnap már jön a hideg meg a zimankó. És az őszi tavasznak vége.
Ceaușescu a magyarok bőrén építgette a román nacionálkommunizmust, és reformok helyett szélsőséges nacionalizmussal takarózott, ahogy komolyabb válsághelyzetbe került.
Van remény? Erdély, a Partium és a Bánság szövetséget köt, hogy fejlesztési stratégiák terén bár, de leváljon a bukaresti bojárkormányról.
És ezzel még szinte semmit nem mondtunk a lesújtó kutatási eredményekről.
Ha tetszik, a mioritikus haza példásan bizonyított, már ami a rossz tanuló státust illeti. És a jelek szerint a tasli nem is fog soká késlekedni.
Határ a csillagos ég, persze, de itt az alapszükségletekről van szó.
Ötszáz éve is orvoshiány volt Erdélyben, nem csak ma.
Noha rém egyszerű forgatókönyv szerint zajlik ez a horrorfilm, elég sok pénzbe kerül. És alaposan ránk tud ijeszteni. Ja, és nem csak egy film.