Sokánt!
Jean St'Ay
2018. május 31. csütörtök, 10:21
Legalábbis, amikor azt állítja, hogy az online filmterjesztő és –gyártó vállalat felkérte egy sorozat főszerepére.

Amint arról beszámoltunk, Elena Udrea volt régiófejlesztési és turisztikai miniszter, teológiai egyetemi hallgató, Costa Rica-i menekült és gyanúsított arról beszélt egy interjúban, hogy márpedig ő fogja vezetni Romániát. Hogy mikor, azt pontosan nem tudja, de ez az eltökélt szándéka.

Addig is filmsztár lesz. A Netflix online filmterjesztő és –gyártó vállalat ugyanis felkérte Elenát, játssza el a róla szóló filmsorozat főszerepét. Sok-sok dollárért. Mert hogy az ő élete olyan izgalmas, hogy az már film.

Nos, egy nap is alig telt el a szép Costa Rica-i menekültsztár bejelentése óta, a gonosz Netflix máris előállt a lehangoló valósággal. A vállalat képviselői igen szűkszavúan ennyit közöltek a rajongók milliárdjaival: „Nincs tudomásunk semmilyen projektről Elena Udreával.”

Egy világ omolhatott össze a leendő filmsztárban. És filmes szakemberek tízezrei töprenghetnek azon, vajon miért esett kútba a grandiózus vállalkozás. Nem volt elég botrány Elena körül? Nem sikkasztott eleget? Nem volt elég explicit a viszonya Traian Băsescu elnökkel? Ki tudná megmondani. Egy dolog biztos, legalábbis egyelőre: nem izgulhatunk a szőke démonért a monitorok előtt. A tévéképernyők előtt azonban igen. A szép Elena kalandos igazságügyi tragikomédiája ugyanis még nem ért véget.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26785
A román külügy szokatlanul higgadt hangnemben reagált, és a magyar-román kapcsolatok elmélyítése mellett foglalt állást.
Létezik, hogy a jelenlegi koalíció annyira felelőtlen legyen, hogy maga ellen fordítsa az ország lakosságának 80 százalékát?
Kolumbia egyik hátvédje a 3. percben kezezett, azonnal kiállították. Japán persze berúgta a 11-est.
Mindenki megkapja a magáét – a középkori kódexek stílusában. VIGYÁZAT: POLITIKAILAG NAGYON NEM KORREKT TARTALOM!
Rég várt változások védik ezentúl azokat, akiket otthon ütlegelnek.
Le akarják szoktatni és eltiltani a kiskorúakat a koffeinbombákról.
A tévészerelőből Bihar megye egyik legbefolyásosabb politikusává vált Kiss Sándor több korrupciós ügy kulcsfigurája volt.
A büsztöt abban a parkban állították fel a Szent László Napok szervezői, melyet maga Rhédey adományozott 200 évvel ezelőtt a városnak.
Gyarmatosította Tunézia térfelét a pályán, de csak a legvégén tudta megtörni az afrikai csapatot.
Kérdés: a Szuverén Fejlesztési és Beruházási Alap zseniális gazdasági megoldás, vagy zseniális korrupciós terv?
Csakhogy ők a belvárosban gyülekezhetnek, míg az LMBTQ-közösség – idén is – egy kevésbé szem előtt lévő helyszínen.
Az eset hétfő délután történt a Kerekdombon.
Anya, apa, gyerekek, kutya, macska, haverok, buli, zene, pihenés, eszem-iszom, szórakozás, lazulás – ez folyt a hétvégén a gyalui vár kertjében, Kolozsvár szomszédságában.
A szociáldemokraták levagdosnák az elnök szárnyait. Hovatovább nyíltan vállalt céljuk: a parlamentáris köztársaság. Na de, mi lesz Klaus Iohannisszal?