Sokánt!
Jean St'Ay
2018. május 31. csütörtök, 10:21
Legalábbis, amikor azt állítja, hogy az online filmterjesztő és –gyártó vállalat felkérte egy sorozat főszerepére.

Amint arról beszámoltunk, Elena Udrea volt régiófejlesztési és turisztikai miniszter, teológiai egyetemi hallgató, Costa Rica-i menekült és gyanúsított arról beszélt egy interjúban, hogy márpedig ő fogja vezetni Romániát. Hogy mikor, azt pontosan nem tudja, de ez az eltökélt szándéka.

Addig is filmsztár lesz. A Netflix online filmterjesztő és –gyártó vállalat ugyanis felkérte Elenát, játssza el a róla szóló filmsorozat főszerepét. Sok-sok dollárért. Mert hogy az ő élete olyan izgalmas, hogy az már film.

Nos, egy nap is alig telt el a szép Costa Rica-i menekültsztár bejelentése óta, a gonosz Netflix máris előállt a lehangoló valósággal. A vállalat képviselői igen szűkszavúan ennyit közöltek a rajongók milliárdjaival: „Nincs tudomásunk semmilyen projektről Elena Udreával.”

Egy világ omolhatott össze a leendő filmsztárban. És filmes szakemberek tízezrei töprenghetnek azon, vajon miért esett kútba a grandiózus vállalkozás. Nem volt elég botrány Elena körül? Nem sikkasztott eleget? Nem volt elég explicit a viszonya Traian Băsescu elnökkel? Ki tudná megmondani. Egy dolog biztos, legalábbis egyelőre: nem izgulhatunk a szőke démonért a monitorok előtt. A tévéképernyők előtt azonban igen. A szép Elena kalandos igazságügyi tragikomédiája ugyanis még nem ért véget.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26785
Két ex-Real Madridos játékossal erősített a kolozsvári focicsapat.
A hírszerző szolgálat arra gyanakszik, hogy keletről érkezik a baj.
Pár, jelenleg használaton kívüli parkolási táblán a magyar felirat az első, a román pedig csak a második, ezért Dan Tanasă újabb pert indított Ráduly Róbert Kálmán ellen. Ez az idei negyedik.
Ha eltekintünk a politikai érvelés szövevényétől és összehasonlítjuk a fővárosi tüntetést más hasonlókkal, kínálkozik pár magyarázat. Horațiu Pepine írása.
Egy normális országban nem feltétlenül elegáns tahó módon szidni a kormányt. Romániában viszont, úgy tűnik, épp erre van szükség. Andrei Pleşu szövege.
A marosvásárhelyi zenekar kizárólag magyar nyelvű, saját szerzeményekkel jelentkezik.
Az örmény FC Alaskert ellen aratott ötgólos győzelem a csapat legnagyobb arányú sikere a nemzetközi kupákban.
Eddig semmit nem sikerült megvalósítani a célkitűzésekből, figyelmeztet az európai zsűri.
A nép ügyvédjéhez fordulnak.
Nemcsak azért, mert kedvezőbb a földrajzi fekvése, hanem azért is, mert Magyarország sokkal hatékonyabban képviseli az érdekeit, mint Románia.
Mert már így is ad egy rakás pénzt a sertéspestis megelőzésére, de a kormány nem tesz eleget a disznókért és a gazdákért.
Jósolják a kiskereskedelemben utazó cégek vezetői.
Vállalja a felelősséget, de azért megjegyezte: a tüntetők nem határolódtak el egyértelműen a huligánoktól. Ráadásul állítása szerint Molotov-koktélokat is találtak.
Emlékszik még a nagyváradi Piros tó és Háborúzók utcára? Most itt a párja: „a szimbolikus szekér” és a „100 hegedű Orkesztrája”.