Tragédia
béel
2018. május 28. hétfő, 07:45
Továbbra is áldozatokat követel a figyelmetlenség.

Hárman meghaltak, további három személy pedig súlyosan megsérült egy közlekedési balesetben Brassó megyében.

A baleset az 1-es országúton történt, Feketehalom és Vledény között. A rendőrség közlekedési tájékoztató központja szerint két személyautó volt érintett a balesetben.

A tragédia akkor következet be, amikor egy Nagyszebenből Brassó irányába tartó gépkocsi, amelyben négyen utaztak, áttért a szembejövő sávba. Az ütközés kirepítette a járműből az autó hátsó ülésén utazó 35 éves férfit és egy 30 éves nő, mindketten azonnal meghaltak. Két másik utas, egy 60 éves férfi és egy 55 éves nő súlyosan megsérült, a férfi később belehalt sebeibe.

A másik jármű két utasa csupán könnyebb sérüléseket szenvedett.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26749
A szociáldemokrata rezsim egyesek szerint elegánsan átcsúszott a nemzeti-kommunizmusba.
Ízelítőként, mivel a kolozsvári Szent Mihály-plébánia tárgyi és eszmei hagyatékának gazdagságát képtelenség egy tárlat keretében bemutatni.
Megteheti, persze. Csak nagy marhaság. Több szempontból is.
Csúnyán megfizetjük a sztrádák hiányát: az elmúlt tíz évben egy kisvárosnyi ember halt meg közlekedési balesetben Romániában.
Ha azt hitte valaki, a román sajtó teljesen szételemezte Orbán Viktor magyar miniszterelnök tusványosi beszédét, hát tévedett.
Az erdélyi magyar rockzene legendás együttese, a Metropol Group nemzedékeken átívelő koncerttel avatta fel a Bánffy-udvar színpadát.
Az EKE augusztusi teljesítménytúrája teljesen kimerít és teljesen feltölt. Kipróbáltuk, működik.
Ha az ember elolvassa a szöveget, azt a kérdést is felteheti magának, hogy ez a cikk jogos felháborodásból, vagy éppen megrendelésre született.
A megtámadott emberek állapota súlyos.
Kolozsváron huszadik éve rendezik meg a Szent István-napi Néptánctalálkozót, amely kilenc éve a Kolozsvári Magyar Napok egyik állandó és fő tartópillére is.
Egyelőre nem tudni, hogyan került az állat a sztrádára.
Két ex-Real Madridos játékossal erősített a kolozsvári focicsapat.
A hírszerző szolgálat arra gyanakszik, hogy keletről érkezik a baj.
Pár, jelenleg használaton kívüli parkolási táblán a magyar felirat az első, a román pedig csak a második, ezért Dan Tanasă újabb pert indított Ráduly Róbert Kálmán ellen. Ez az idei negyedik.