Fotó: Szántai János
Állati!
Timi
2018. május 26. szombat, 21:13
Papír malacfejekkel riogatnak a belvárosban.

Pezseg Kolozsvár belvárosa a TIFF-nek köszönhetően, és aki igazán elkötelezett, az ki is használja a nyüzsgést, hogy felhívja a figyelmet az olyan fontos ügyekre, mint az állatjogvédelem. Pár fiatal ma rózsaszín papírból hajtogatott disznófejekkel állt ki a belváros egyik legforgalmasabb pontjára, így tiltakozva az állatkínzás ellen. Vagyis erre következtettünk a laptopokon a járókelőknek mutogatott állattetemek képeiből. Más nem igazán történt. Akit nem érdekelt, az kikerülte őket, akit meg igen, az bizonyára örült, hogy vannak még fiatalok, akik hisznek abban, az ilyesmivel megváltoztatható a világ.

Fotók: Szántai János

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26745
Ma jelentette be, hogy jövőre újra indul, és semmi kétségünk afelől, hogy meg is választják.
Áram és víz nélkül maradt vasárnap teljes Lugos. Temes megyében 45 ezer ember hiányolja a 20. század civilizatorikus vívmányát, a villanyt.
Alig egynapos, de már emlékművet kapott.
Százak próbálják kiásni Temesvárt a hóból, míg Robuék dísztanácsüléseznek. De hát mit tegyenek, ha most van az évforduló?
Januárban Kolozsváron tapsolhatunk a USNK-nak.
Az új alakulat a MRI helyét veszi át.
Ha mindenki olyan hitelesen és érdekesen beszélne a függőségről, mint Kalóz János pszichológus-addiktológus, lehet, hogy kevesebb szerhasználó lenne. Megtudtuk, mitől lesz függő valakiből és hogyan lehet ebből kimászni.
146 éve született a magyar színjátszás meghatározó alakja, a kolozsvári Hollywood atyja.
Elkezdődött a harc az erdélyi és bánsági városok által képviselt sikeres fejlődési modell és a bukaresti atyuska modellje között.
Annak idején nem csak a magyaroknak, sok románnak sem fűlt a foga a nagy egyesüléshez. Főleg, miután látták, hogy jár el az új főváros Erdéllyel szemben.
Mutatjuk, hogyan alussza téli álmát az Europa Nostra-díjas település.
Szigorítják a csendháborítással járó bírságokat.
Mi is a helyzet a Nyugati Szövetséggel? Sabin Gherman sorra veszi a dolgokat, hogy ne szenvedjenek tovább a habzószájú nacionalisták.
Úgyhogy hagyjuk a hazaáruló dumát az erdélyi Svájcról, kedves Cristian Tudor Popescu, kedves álújságírók. Mondja a nemzeti lánggal lobogó szerző.