szabot
2018. május 23. szerda, 13:16
A permetezésre használt gép pilótája és utasa túlélte a balesetet.

Lezuhant egy kisméretű helikopter Torda mellett – közölte a Kolozs megyei katasztrófaelhárítás. A gépen tartózkodó mindkét személy élve megúszta a balesetet, és csak egyiküket szállítják kórházba a baleset helyszínére riasztott mentőegységek.

A hatóságok közölték a Mediafax hírügynökséggel, hogy mindkét személy saját lábán hagyta el a lezuhant helikoptert, és csak egyiküket viszik kórházba további kivizsgálások végett, aki zúzódásokat szenvedett.

Az ügyészség a polgári repülési hatósággal közösen fogja kivizsgálni a baleset pontos körülményeit.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26698
Két ex-Real Madridos játékossal erősített a kolozsvári focicsapat.
A hírszerző szolgálat arra gyanakszik, hogy keletről érkezik a baj.
Pár, jelenleg használaton kívüli parkolási táblán a magyar felirat az első, a román pedig csak a második, ezért Dan Tanasă újabb pert indított Ráduly Róbert Kálmán ellen. Ez az idei negyedik.
Ha eltekintünk a politikai érvelés szövevényétől és összehasonlítjuk a fővárosi tüntetést más hasonlókkal, kínálkozik pár magyarázat. Horațiu Pepine írása.
Egy normális országban nem feltétlenül elegáns tahó módon szidni a kormányt. Romániában viszont, úgy tűnik, épp erre van szükség. Andrei Pleşu szövege.
A marosvásárhelyi zenekar kizárólag magyar nyelvű, saját szerzeményekkel jelentkezik.
Az örmény FC Alaskert ellen aratott ötgólos győzelem a csapat legnagyobb arányú sikere a nemzetközi kupákban.
Eddig semmit nem sikerült megvalósítani a célkitűzésekből, figyelmeztet az európai zsűri.
A nép ügyvédjéhez fordulnak.
Nemcsak azért, mert kedvezőbb a földrajzi fekvése, hanem azért is, mert Magyarország sokkal hatékonyabban képviseli az érdekeit, mint Románia.
Mert már így is ad egy rakás pénzt a sertéspestis megelőzésére, de a kormány nem tesz eleget a disznókért és a gazdákért.
Jósolják a kiskereskedelemben utazó cégek vezetői.
Vállalja a felelősséget, de azért megjegyezte: a tüntetők nem határolódtak el egyértelműen a huligánoktól. Ráadásul állítása szerint Molotov-koktélokat is találtak.
Emlékszik még a nagyváradi Piros tó és Háborúzók utcára? Most itt a párja: „a szimbolikus szekér” és a „100 hegedű Orkesztrája”.