Trombitának nézték a 30Y gitárjait Nagyváradon

Úgyhogy meg is fújták őket.
Hirdetés

Igencsak emlékezetes marad a 30Y nevű pécsi alternatív zenekar péntek esti nagyváradi koncertje a zenekar tagjai számára – csak sajnos nem pozitív értelemben.

A banda a közismert Moszkva kávézóban lépett fel, a koncert után azonban azzal kellett szembesülniük, hogy a közelben leparkolt kisbuszukat feltörték, mi több, ki is rámolták. És nem is akármit vittek el az ismeretlen tettesek: három gitárt és egy erősítőt lovasítottak meg.

A bűncselekményről a zenekar menedzsere és a Moszkva kávézó vezetősége is beszámolt.

„Szombaton Nagyvárad egyik belvárosi utcájában feltörték a 30Y kisbuszát – az alábbi képeken látható három gitárnak és egy erősítőnek lába kél. Köszönjük, ha nyitott szemmel jársz és ezt a posztot megosztod. A hangszerek ára mellett személyes kötődések okán a veszteség eszmei értéke is magas. Köszönünk minden segítséget!” – tudatták.

Az eltűnt hangszerek:

  • Squier Strat ’70 feher: JV65991 – ’83
  • Squier Strat fekete: SQ09965 – ’83-’84
  • Ibanez ATK 300L `90s Japanese
  • Hughes and Kettner Tubemeister 18

A 30Y turnémenedzsere megjegyezte: ha valaki tagja használt hangszerek adás-vételével foglalkozó csoportoknak vagy zenész fórumoknak, járjon nyitott szemmel, vagy ossza meg a Facebook-posztot.

Hirdetés

Mi annyit tennénk hozzá, hogy aki bármilyen információhoz jut az eltűnt hangszerekről, az írjon a moszkvapr@gmail.com, a balazs@30y.hu vagy a tothbarbi@30y.hu emailcímre.

 

Hirdetés