Tragédia
béel
2018. május 21. hétfő, 09:53
Arad megyében történt a baleset. A gépkocsiból két fiatal férfinak sikerült kiszabadulnia.

Két lány meghalt vasárnap este, amikor az autó, amelyben két fiatal férfival együtt tartózkodtak, egy tóba hajtott az Arad megyei Gyorokon.

A gépkocsi, amelyben a négy, Temes megyei fiatal utazott, egy, a tó melletti mezőgazdasági úton haladt, amikor a sofőr elvesztette uralmát a jármú fölött, amely 15 méterről zuhant a tóba. A hátsó ülésen ülő két fiatal férfinak sikerült kiszabadulnia a és a partra úsznia, az első ülésen ülő lányok azonban bent rekedtek.

Egy szemtanú azonnal értesítette a katasztrófavédelmet, több tűzoltóegység és egy búváregység is a helyszínre érkezett, de csak 25 perces erőfeszítés után tudták kiszabadítani az autóból a 24, illetve 26 éves lányt, így az életüket már nem sikerült megmenteni.

A rendőrség most azt próbálja kideríteni, pontosan miért is zuhant a tóba az autó.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26665
Két ex-Real Madridos játékossal erősített a kolozsvári focicsapat.
A hírszerző szolgálat arra gyanakszik, hogy keletről érkezik a baj.
Pár, jelenleg használaton kívüli parkolási táblán a magyar felirat az első, a román pedig csak a második, ezért Dan Tanasă újabb pert indított Ráduly Róbert Kálmán ellen. Ez az idei negyedik.
Ha eltekintünk a politikai érvelés szövevényétől és összehasonlítjuk a fővárosi tüntetést más hasonlókkal, kínálkozik pár magyarázat. Horațiu Pepine írása.
Egy normális országban nem feltétlenül elegáns tahó módon szidni a kormányt. Romániában viszont, úgy tűnik, épp erre van szükség. Andrei Pleşu szövege.
A marosvásárhelyi zenekar kizárólag magyar nyelvű, saját szerzeményekkel jelentkezik.
Az örmény FC Alaskert ellen aratott ötgólos győzelem a csapat legnagyobb arányú sikere a nemzetközi kupákban.
Eddig semmit nem sikerült megvalósítani a célkitűzésekből, figyelmeztet az európai zsűri.
A nép ügyvédjéhez fordulnak.
Nemcsak azért, mert kedvezőbb a földrajzi fekvése, hanem azért is, mert Magyarország sokkal hatékonyabban képviseli az érdekeit, mint Románia.
Mert már így is ad egy rakás pénzt a sertéspestis megelőzésére, de a kormány nem tesz eleget a disznókért és a gazdákért.
Jósolják a kiskereskedelemben utazó cégek vezetői.
Vállalja a felelősséget, de azért megjegyezte: a tüntetők nem határolódtak el egyértelműen a huligánoktól. Ráadásul állítása szerint Molotov-koktélokat is találtak.
Emlékszik még a nagyváradi Piros tó és Háborúzók utcára? Most itt a párja: „a szimbolikus szekér” és a „100 hegedű Orkesztrája”.