Tragédia
béel
2018. május 21. hétfő, 09:53
Arad megyében történt a baleset. A gépkocsiból két fiatal férfinak sikerült kiszabadulnia.

Két lány meghalt vasárnap este, amikor az autó, amelyben két fiatal férfival együtt tartózkodtak, egy tóba hajtott az Arad megyei Gyorokon.

A gépkocsi, amelyben a négy, Temes megyei fiatal utazott, egy, a tó melletti mezőgazdasági úton haladt, amikor a sofőr elvesztette uralmát a jármú fölött, amely 15 méterről zuhant a tóba. A hátsó ülésen ülő két fiatal férfinak sikerült kiszabadulnia a és a partra úsznia, az első ülésen ülő lányok azonban bent rekedtek.

Egy szemtanú azonnal értesítette a katasztrófavédelmet, több tűzoltóegység és egy búváregység is a helyszínre érkezett, de csak 25 perces erőfeszítés után tudták kiszabadítani az autóból a 24, illetve 26 éves lányt, így az életüket már nem sikerült megmenteni.

A rendőrség most azt próbálja kideríteni, pontosan miért is zuhant a tóba az autó.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26665
Bemutatta megingathatatlannak tűnő bizonyítékait a református egyház jogi képviselője, a csütörtöki bírósági döntés azonban teljes mértékben kiszámíthatatlan. Aztán Strasbourg következhet.
Kérdés: a kizárólag a lakók zsebét terhelő nagy homlokzatfelújítási kampány után mi lesz a graffitisekkel? Kitiltják őket? Járőrözni fognak a kedves városatyák? Na?
A mioritikus nemzeti mítoszokat élvezettel és szakértelemmel romboló román törtnész továbbra is kényelmetlen figura a nackórollert hajtó román gondolatvezérek számára.
Az ukrán nyelvű plakátok Ungvár, Munkács és Beregszász melletti főutak mentén jelentek meg.
Miután a Velencei Bizottság nyilvánosan is elkezdett aggódni a btk és az igazságügyi törvények módosításai miatt.
Az éppen zajló 4. Kolozsvári Zsidó Napokon hangzottak fel Eisikovits Mihály dallamai Laczkó Vass Róbert színművész előadásában, Nagy Gergő zongorakíséretével.
Ma még pompásan virítanak a gesztenyefák virágbugái a kolozsvári nemzeti színház oldalán. Október végén! De holnap már jön a hideg meg a zimankó. És az őszi tavasznak vége.
Ceaușescu a magyarok bőrén építgette a román nacionálkommunizmust, és reformok helyett szélsőséges nacionalizmussal takarózott, ahogy komolyabb válsághelyzetbe került.
Van remény? Erdély, a Partium és a Bánság szövetséget köt, hogy fejlesztési stratégiák terén bár, de leváljon a bukaresti bojárkormányról.
És ezzel még szinte semmit nem mondtunk a lesújtó kutatási eredményekről.
Ha tetszik, a mioritikus haza példásan bizonyított, már ami a rossz tanuló státust illeti. És a jelek szerint a tasli nem is fog soká késlekedni.
Határ a csillagos ég, persze, de itt az alapszükségletekről van szó.
Ötszáz éve is orvoshiány volt Erdélyben, nem csak ma.
Noha rém egyszerű forgatókönyv szerint zajlik ez a horrorfilm, elég sok pénzbe kerül. És alaposan ránk tud ijeszteni. Ja, és nem csak egy film.