Füstbe ment terv
Szerző: Szántai János
2018. május 21. hétfő, 18:01
Snoop Dogg nem jön Erdélybe. Bukarestbe megy.

Emlékeznek még a vicces sztorira, amikor 2016-ban Snoop Dogg, a sztárrapper véletlenül az erdélyi Marosbogátot jelölte meg egyik következő koncertjének helyszíneként, a kolumbiai Bogotá helyett?

Oké, jót röhögött a dolgon mindenki, maga Snoop Dogg is, aztán a kreatív marosbogátiak létrehoztak egy vicces kis honlapot. Aztán az erdélyi hipszterek is lecsaptak a nagyon sirály sztorira, és összedobtak egy óriáspikniket A Helyen, Ahol Snoop Dogg Koncertezni Fog.

Szerkesztőségünk is beszállt a Marosbogát-Dogg-exploitationbe, egy videó erejéig. Tessék:

 

 

Aztán, amikor már mindenki minden bőrt lehúzott a marosbogáti megakoncertről, robbant a bomba: Marosbogát polgármestere bejelentette, hogy tárgyalásokat folytat Dogg úr impresszárióival egy esetleg 2017-ben megszervezendő koncertről.

Aztán jött 2017, és eltelt 2017. És Snoop Dogg eltűnt a fűfelhőben. Ám idén egyszer csak előbukkant. De mint oly gyakran, a valóság most is más, mint az álmok. Vagy, ha tetszik. Dogg úr jól kicseszett a marosbogátiakkal. Tehát: az igaz, hogy a rapper eljön Romániába. Az viszont nem igaz, hogy Marosbogáton fog koncertezni.

Magyarán, aki élőben akarja hallani a Smoke Weed Every Day című klasszikus slágert, annak Bukarestbe kell mennie augusztus 29-én.

Hiába. Így megy ez.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26675
Két ex-Real Madridos játékossal erősített a kolozsvári focicsapat.
A hírszerző szolgálat arra gyanakszik, hogy keletről érkezik a baj.
Pár, jelenleg használaton kívüli parkolási táblán a magyar felirat az első, a román pedig csak a második, ezért Dan Tanasă újabb pert indított Ráduly Róbert Kálmán ellen. Ez az idei negyedik.
Ha eltekintünk a politikai érvelés szövevényétől és összehasonlítjuk a fővárosi tüntetést más hasonlókkal, kínálkozik pár magyarázat. Horațiu Pepine írása.
Egy normális országban nem feltétlenül elegáns tahó módon szidni a kormányt. Romániában viszont, úgy tűnik, épp erre van szükség. Andrei Pleşu szövege.
A marosvásárhelyi zenekar kizárólag magyar nyelvű, saját szerzeményekkel jelentkezik.
Az örmény FC Alaskert ellen aratott ötgólos győzelem a csapat legnagyobb arányú sikere a nemzetközi kupákban.
Eddig semmit nem sikerült megvalósítani a célkitűzésekből, figyelmeztet az európai zsűri.
A nép ügyvédjéhez fordulnak.
Nemcsak azért, mert kedvezőbb a földrajzi fekvése, hanem azért is, mert Magyarország sokkal hatékonyabban képviseli az érdekeit, mint Románia.
Mert már így is ad egy rakás pénzt a sertéspestis megelőzésére, de a kormány nem tesz eleget a disznókért és a gazdákért.
Jósolják a kiskereskedelemben utazó cégek vezetői.
Vállalja a felelősséget, de azért megjegyezte: a tüntetők nem határolódtak el egyértelműen a huligánoktól. Ráadásul állítása szerint Molotov-koktélokat is találtak.
Emlékszik még a nagyváradi Piros tó és Háborúzók utcára? Most itt a párja: „a szimbolikus szekér” és a „100 hegedű Orkesztrája”.