Füstbe ment terv
Szerző: Szántai János
2018. május 21. hétfő, 18:01
Snoop Dogg nem jön Erdélybe. Bukarestbe megy.

Emlékeznek még a vicces sztorira, amikor 2016-ban Snoop Dogg, a sztárrapper véletlenül az erdélyi Marosbogátot jelölte meg egyik következő koncertjének helyszíneként, a kolumbiai Bogotá helyett?

Oké, jót röhögött a dolgon mindenki, maga Snoop Dogg is, aztán a kreatív marosbogátiak létrehoztak egy vicces kis honlapot. Aztán az erdélyi hipszterek is lecsaptak a nagyon sirály sztorira, és összedobtak egy óriáspikniket A Helyen, Ahol Snoop Dogg Koncertezni Fog.

Szerkesztőségünk is beszállt a Marosbogát-Dogg-exploitationbe, egy videó erejéig. Tessék:

 

 

Aztán, amikor már mindenki minden bőrt lehúzott a marosbogáti megakoncertről, robbant a bomba: Marosbogát polgármestere bejelentette, hogy tárgyalásokat folytat Dogg úr impresszárióival egy esetleg 2017-ben megszervezendő koncertről.

Aztán jött 2017, és eltelt 2017. És Snoop Dogg eltűnt a fűfelhőben. Ám idén egyszer csak előbukkant. De mint oly gyakran, a valóság most is más, mint az álmok. Vagy, ha tetszik. Dogg úr jól kicseszett a marosbogátiakkal. Tehát: az igaz, hogy a rapper eljön Romániába. Az viszont nem igaz, hogy Marosbogáton fog koncertezni.

Magyarán, aki élőben akarja hallani a Smoke Weed Every Day című klasszikus slágert, annak Bukarestbe kell mennie augusztus 29-én.

Hiába. Így megy ez.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26675
A büsztöt abban a parkban állították fel a Szent László Napok szervezői, melyet maga Rhédey adományozott 200 évvel ezelőtt a városnak.
Gyarmatosította Tunézia térfelét a pályán, de csak a legvégén tudta megtörni az afrikai csapatot.
Kérdés: a Szuverén Fejlesztési és Beruházási Alap zseniális gazdasági megoldás, vagy zseniális korrupciós terv?
Csakhogy ők a belvárosban gyülekezhetnek, míg az LMBTQ-közösség – idén is – egy kevésbé szem előtt lévő helyszínen.
Az eset hétfő délután történt a Kerekdombon.
Anya, apa, gyerekek, kutya, macska, haverok, buli, zene, pihenés, eszem-iszom, szórakozás, lazulás – ez folyt a hétvégén a gyalui vár kertjében, Kolozsvár szomszédságában.
A szociáldemokraták levagdosnák az elnök szárnyait. Hovatovább nyíltan vállalt céljuk: a parlamentáris köztársaság. Na de, mi lesz Klaus Iohannisszal?
A szuverén, egységes és oszthatatlan főromán vezérek elmagyarázzák. Hogy a magyarok is értsék. Vigyázat: POSZT-TRIANONI HUMORVESZÉLY!
Nem bírtak Neymarék a svájciakkal.
A kincses város teátrumának előadása három díjat is nyert a pécsi fesztiválon.
Szigeti Enikő azt kéri Kelemen Hunortól, hogy váltsa le, vagy küldje kommmunikációs továbbképzésre Kali Istvánt.
Argentina után Peru is kihagyott egy büntetőt. Az akciógólokat ma szűken mérték a csapatok.
A törvényszék első fokon úgy ítélte meg, hogy nem szükséges érvényteleníteni az önkormányzati határozatot, mely lehetővé teszi a magyar feliratozást az iskolákban.
A Főpap, a Papok, a Kóristák, a Mártír/Tanúságtévő, a Jó Hívő és a többiek, megannyi figura a román hatalom színjátékában.