A kép illusztráció
Öngyújtás
Timi
2018. május 21. hétfő, 16:36
Drasztikus cselekedetét a családját befogadó szociális otthon előtt hajtotta végre.

Sokkoló jelentnek lehettek szemtanúi hétfőn az egyik vajdahunyadi, gyermekeket és nőket befogadó szociális otthon lakói. Egy 42 éves férfi, akinek a családja az otthonban élt, benzinnel locsolta le a testét, majd felgyújtotta magát. A helyszínre a rohammentősök és a tűzoltók is kiérkeztek. A férfi testének 55 százaléka szenvedett másod- és harmadfokú égést. Először a vajdahunyadi kórházba szállították, majd átutalták a bukaresti égési sérültek kórházába.

A rendőrség szóvivője a Mediafaxnak elmondta: a 42 éves férfi pszichikai problémákkal küszködött. Felesége és két gyermeke távoltartási végzést kért ellene, mely a múlt hétig volt érvényes. Felesége nem tett feljelentést családon belüli erőszak miatt, de két gyermekével egy bántalmazott nőket és gyermekeket befogadó otthonban laktak. 

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26673
Ízelítőként, mivel a kolozsvári Szent Mihály-plébánia tárgyi és eszmei hagyatékának gazdagságát képtelenség egy tárlat keretében bemutatni.
Csúnyán megfizetjük a sztrádák hiányát: az elmúlt tíz évben egy kisvárosnyi ember halt meg közlekedési balesetben Romániában.
Ha azt hitte valaki, a román sajtó teljesen szételemezte Orbán Viktor magyar miniszterelnök tusványosi beszédét, hát tévedett.
Az erdélyi magyar rockzene legendás együttese, a Metropol Group nemzedékeken átívelő koncerttel avatta fel a Bánffy-udvar színpadát.
Az EKE augusztusi teljesítménytúrája teljesen kimerít és teljesen feltölt. Kipróbáltuk, működik.
Ha az ember elolvassa a szöveget, azt a kérdést is felteheti magának, hogy ez a cikk jogos felháborodásból, vagy éppen megrendelésre született.
A megtámadott emberek állapota súlyos.
Kolozsváron huszadik éve rendezik meg a Szent István-napi Néptánctalálkozót, amely kilenc éve a Kolozsvári Magyar Napok egyik állandó és fő tartópillére is.
Egyelőre nem tudni, hogyan került az állat a sztrádára.
Két ex-Real Madridos játékossal erősített a kolozsvári focicsapat.
A hírszerző szolgálat arra gyanakszik, hogy keletről érkezik a baj.
Pár, jelenleg használaton kívüli parkolási táblán a magyar felirat az első, a román pedig csak a második, ezért Dan Tanasă újabb pert indított Ráduly Róbert Kálmán ellen. Ez az idei negyedik.
Ha eltekintünk a politikai érvelés szövevényétől és összehasonlítjuk a fővárosi tüntetést más hasonlókkal, kínálkozik pár magyarázat. Horațiu Pepine írása.
Egy normális országban nem feltétlenül elegáns tahó módon szidni a kormányt. Romániában viszont, úgy tűnik, épp erre van szükség. Andrei Pleşu szövege.