A kép illusztráció
Öngyújtás
Timi
2018. május 21. hétfő, 16:36
Drasztikus cselekedetét a családját befogadó szociális otthon előtt hajtotta végre.

Sokkoló jelentnek lehettek szemtanúi hétfőn az egyik vajdahunyadi, gyermekeket és nőket befogadó szociális otthon lakói. Egy 42 éves férfi, akinek a családja az otthonban élt, benzinnel locsolta le a testét, majd felgyújtotta magát. A helyszínre a rohammentősök és a tűzoltók is kiérkeztek. A férfi testének 55 százaléka szenvedett másod- és harmadfokú égést. Először a vajdahunyadi kórházba szállították, majd átutalták a bukaresti égési sérültek kórházába.

A rendőrség szóvivője a Mediafaxnak elmondta: a 42 éves férfi pszichikai problémákkal küszködött. Felesége és két gyermeke távoltartási végzést kért ellene, mely a múlt hétig volt érvényes. Felesége nem tett feljelentést családon belüli erőszak miatt, de két gyermekével egy bántalmazott nőket és gyermekeket befogadó otthonban laktak. 

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26673
Bemutatta megingathatatlannak tűnő bizonyítékait a református egyház jogi képviselője, a csütörtöki bírósági döntés azonban teljes mértékben kiszámíthatatlan. Aztán Strasbourg következhet.
Kérdés: a kizárólag a lakók zsebét terhelő nagy homlokzatfelújítási kampány után mi lesz a graffitisekkel? Kitiltják őket? Járőrözni fognak a kedves városatyák? Na?
A mioritikus nemzeti mítoszokat élvezettel és szakértelemmel romboló román törtnész továbbra is kényelmetlen figura a nackórollert hajtó román gondolatvezérek számára.
Az ukrán nyelvű plakátok Ungvár, Munkács és Beregszász melletti főutak mentén jelentek meg.
Miután a Velencei Bizottság nyilvánosan is elkezdett aggódni a btk és az igazságügyi törvények módosításai miatt.
Az éppen zajló 4. Kolozsvári Zsidó Napokon hangzottak fel Eisikovits Mihály dallamai Laczkó Vass Róbert színművész előadásában, Nagy Gergő zongorakíséretével.
Ma még pompásan virítanak a gesztenyefák virágbugái a kolozsvári nemzeti színház oldalán. Október végén! De holnap már jön a hideg meg a zimankó. És az őszi tavasznak vége.
Ceaușescu a magyarok bőrén építgette a román nacionálkommunizmust, és reformok helyett szélsőséges nacionalizmussal takarózott, ahogy komolyabb válsághelyzetbe került.
Van remény? Erdély, a Partium és a Bánság szövetséget köt, hogy fejlesztési stratégiák terén bár, de leváljon a bukaresti bojárkormányról.
És ezzel még szinte semmit nem mondtunk a lesújtó kutatási eredményekről.
Ha tetszik, a mioritikus haza példásan bizonyított, már ami a rossz tanuló státust illeti. És a jelek szerint a tasli nem is fog soká késlekedni.
Határ a csillagos ég, persze, de itt az alapszükségletekről van szó.
Ötszáz éve is orvoshiány volt Erdélyben, nem csak ma.
Noha rém egyszerű forgatókönyv szerint zajlik ez a horrorfilm, elég sok pénzbe kerül. És alaposan ránk tud ijeszteni. Ja, és nem csak egy film.