A Szilágy megyei katasztrófaelhárítás felvétele
Tragédia
szabot
2018. május 17. csütörtök, 20:36
Vonattal ütközött az autójuk. A sofőr nem adott elsőbbséget.

Vonattal ütközött csütörtök délután egy autó Zsibó térségében, négy fiatal lány életét vesztette – tudatja a Szilágy megyei katasztrófaelhárítás.

A jármű a Zsibó és Szamosudvarhely közötti vasúti átkelőnél ütközött a Nagybánya és Zsibó között közlekedő személyvonattal. A balesetet az autó vezetője okozta, aki nem adott elsőbbséget a vonatnak – állapította meg a Szilágy megyei rendőrség. 

A négy, Máramaros megyei illetőségű áldozat 20, illetve 21 éves volt. A velük utazó ötödik személy súlyosan megsérült – tájékoztatatta az Agerpres hírügynökséget Maria Cristea rendőrségi szóvivő. 

A rendőrségi helyszínelés lezárultáig mind a közúti, mind a vasúti forgalom állt a környéken. 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26636
Eddig semmit nem sikerült megvalósítani a célkitűzésekből, figyelmeztet az európai zsűri.
Nemcsak azért, mert kedvezőbb a földrajzi fekvése, hanem azért is, mert Magyarország sokkal hatékonyabban képviseli az érdekeit, mint Románia.
Mert már így is ad egy rakás pénzt a sertéspestis megelőzésére, de a kormány nem tesz eleget a disznókért és a gazdákért.
Jósolják a kiskereskedelemben utazó cégek vezetői.
Vállalja a felelősséget, de azért megjegyezte: a tüntetők nem határolódtak el egyértelműen a huligánoktól. Ráadásul állítása szerint Molotov-koktélokat is találtak.
Emlékszik még a nagyváradi Piros tó és Háborúzók utcára? Most itt a párja: „a szimbolikus szekér” és a „100 hegedű Orkesztrája”.
Olyan országban akarok élni, ahol nem küldik sétálni az állampolgárt egy dossziéért, egy fénymásolatért, amit a hivatal is nyugodtan elkészíthetne vagy adhatna.
Van ebben az interjúban szó mindenről: az 1818 utáni gyenge román államról, diszkriminációról, kicsit Erdélyről is. Méghozzá női szemszögből.
Ez jött ki egy közvélemény-kutatás eredményeként. De más nyalánkságok is vannak ott. Például Orbán Viktor.
Bocsánatkérés? Szó se róla. Lemondás? Szó se róla.
Van, aki Dragnea lemondásával mentené meg a pártot. Van, aki szerint már arra sem méltó a PSD, hogy az európai baloldali pártcsaládhoz tartozzon.
Két fő téma köré csoportosulnak idén a legnagyobb kolozsvári magyar rendezvénysorozat eseményei: Mátyás király születésének 575. és a tordai vallásszabadság kihirdetésének 450. évfordulója.
De tényleg... ha minden olyan jól meg a mioritikus hazában, amint azt a nagy kormánypárt hangoztatja, akkor miért is nincsenek?
Most akkor volt katonai ügyész a kormánypalota előtti incidens helyszínén, vagy sem?