Fotó: Wikipedia | Domokos Adrian
Tragédia
Szerző: Főtér.ro
2018. május 10. csütörtök, 20:41
A német juhászkutya több helyen is megharapta a gyereket, akit meg is kellett műteni. Állapota azóta stabil.

Súlyos állapotban került az aradi kórház sürgősségi osztályára egy 9 éves gyermek, miután szomszédja szabadon engedett kutyája megharapta – tájékoztatott Siminia Roz, az egészségügyi intézmény szóvivője.

„A gyermeket mentővel hozták a kórházba, ahol átvették a sürgősségin dolgozó orvosok. Több harapott sebe is volt, az egyik a csípőtájékon, amely a mélysége miatt súlyosabb, ezért meg kellett műteni. Jelenleg a kórház gyermekosztályán fekszik, stabil az állapota és gyógyszeres kezelés alatt áll” – nyilatkozta a szóvivő.

Az ügyben büntetőjogi eljárást indított a rendőrség a német juhászkutya gazdája ellen, aki a gyermek szomszédságában lakik. Az eb akkor támadt rá a 9 éves gyermekre, amikor az a játszótérről igyekezett hazafele – tájékoztatott az Arad megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, Claudia Iuga.

Claudia Iuga elmondása szerint a gyermek megbotlott az utcán, a szomszéd által szabadon engedett kutya pedig rátámadt és többször megharapta. A férfit 500 lejre bírságolták, amiért felügyelet nélkül hagyta a kutyát, ugyanakkor bűnügyi eljárás indult ellene, mivel elmulasztotta megtenni a kutyatámadás elkerüléséhez szükséges óvintézkedéseket. 

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26550
Röviden: autonómia kellene hozzá. Ha nem is területi.
A Kolozs Megyei Tanács hosszú hónapok óta tartó teketóriázás után beüzemelte a fordított ozmózisú rendszert.
Az elöregedés 2050-re olyen méreteket ölt Romániában, hogy 1,74 nyugdíjas fog jutni minden aktív személyre.
A két ügy között nyilván nincs ok-okozati kapcsolat, de azért jó lenne, ha a rangos egyetemek nem csak a saját jogaikat védenék, hanem az odajáró egyetemi hallgatókét is.
A gyanú szerint a volt miniszterelnök katonai diverziós akciók elrendelésében sáros.
Ha már egy olyan kiegyensúlyozott elemző is szóvá teszi, mint Horațiu Pepine, akkor tényleg lehet valami baj az egyensúly körül.
Az RMDSZ törvénymódosítása átment a képviselőházon, már csak az államfőn múlik, mikor vezetik be.
A bukaresti médiafigyelő szervezet ismét elkészítette éves jelentését, melyben terjedelmesen foglalkozik a romániai magyar kisebbség ellen irányuló diszkriminációval is.
A szociáldemokrata vezér és kormánya folyamatosan mantrázzák a kormányprogram egyetlen és abszolút igazságát. A számok azonban olyanok, mint a tények: makacs dolgok.
A szenátorok ma háromnegyedórás vitában mondták el, mit gondolnak Székelyföld autonómiájáról.
És mennyi a képen látható… izének az előállítási költsége?
A jelek szerint nem matematikusi képességei miatt szerepeltetik a szíriai csapatban.
A két rabló százezer lejt vitt el.
Hallgatólagosan elfogadta, hogy ne legyen büntethető, ha valaki nem saját, hanem más hasznára követ el korrupciós bűncselekményt.