Fotó: Wikipedia | Domokos Adrian
Tragédia
Szerző: Főtér.ro
2018. május 10. csütörtök, 20:41
A német juhászkutya több helyen is megharapta a gyereket, akit meg is kellett műteni. Állapota azóta stabil.

Súlyos állapotban került az aradi kórház sürgősségi osztályára egy 9 éves gyermek, miután szomszédja szabadon engedett kutyája megharapta – tájékoztatott Siminia Roz, az egészségügyi intézmény szóvivője.

„A gyermeket mentővel hozták a kórházba, ahol átvették a sürgősségin dolgozó orvosok. Több harapott sebe is volt, az egyik a csípőtájékon, amely a mélysége miatt súlyosabb, ezért meg kellett műteni. Jelenleg a kórház gyermekosztályán fekszik, stabil az állapota és gyógyszeres kezelés alatt áll” – nyilatkozta a szóvivő.

Az ügyben büntetőjogi eljárást indított a rendőrség a német juhászkutya gazdája ellen, aki a gyermek szomszédságában lakik. Az eb akkor támadt rá a 9 éves gyermekre, amikor az a játszótérről igyekezett hazafele – tájékoztatott az Arad megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, Claudia Iuga.

Claudia Iuga elmondása szerint a gyermek megbotlott az utcán, a szomszéd által szabadon engedett kutya pedig rátámadt és többször megharapta. A férfit 500 lejre bírságolták, amiért felügyelet nélkül hagyta a kutyát, ugyanakkor bűnügyi eljárás indult ellene, mivel elmulasztotta megtenni a kutyatámadás elkerüléséhez szükséges óvintézkedéseket. 

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26550
Elvileg. Mert úgy lett kitalálva, hogy nem igazán ellenőrzi senki.
A román tudás fellegvárának lakói kábé csak a nacionalista hőbörgés szintjén fejtik ki tevékenységüket. Amúgy köszönik, jól élnek, és szarnak az utókorra. Sabin Gherman írása.
Érdekes, hogy miközben Romániában drasztikusan csökkent a EU iránti bizalom, Magyarországon éppen most mutat növekedést.
Kisebbség-kisebbség, nem mindegy, hogy melyik? – gondolhatták az illetékesek.
Aztán jól megfenyegették pénzbírsággal az oktatási tárcát. Most biztos átgondolják.
A kedves kormány tejjel-mézzel folyó Kánaánt ajánl a nyugdíjasoknak. És a szükséges pénzt például az autópályáktól veszi el.
Sőt, megújulnak az istenházák Kolozsváron.
A tulajdonos azt ígéri, Erdély legszebb terasza fog működni a majdani szálloda udvarán.
Az önkormányzat nagy erőbedobással, a szállásadók csillagászati árakkal készülnek a Nagy Napra.
Könnyű úgy válaszolni a kérdésre, hogy a kívül rekedt generáció egy ideig túl fiatal, egy idő után meg túl öreg volt. A probléma azért picit összetettebb.
Nem készül el ugyanis egy csomópont. Azonban...
Egy világjáró utcazenész volt az idei Jazz in the Street sztárvendége.
Pedig ez a mioritikus haza soros EU-elnökségének jelképe.
Hiába szerzett három gólt Észtországban, a védelem csődje miatt csak döntetlent játszott a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában.