Soha vissza nem térő alkalom: egyen egy miccset Dragneával!

De nagyon kell ám sietni: big daddy a Teleor-Man, de annyi miccse neki sincs.
Hirdetés

Nem csalás, nem ámítás, legalábbis a hírek szerint. Bizonyíték rá az a Facebook-esemény, amelyet a történelmi miccsezés kapcsán létrehoztak.

Persze, mondhatja akárki, miért lenne ez bizonyíték: annyi hülyeségről készül hasonló hülyeség a Facebookon.

Na kérem szépen, az a helyzet, hogy ennek a hülyeségnek konkrét „történelmi” háttere van. Múlt héten történt (a hírek szerint), hogy egy romániai polgár azt feltételezte: nem is a Román Szociáldemokrata Párt (PSD) erős embere, Liviu Dragnea posztolgat a saját hivatalos Facebook-oldalán. Mi több, kijelentette: ha a Dragnea név mögött valóban a teleormani nagyember rejtőzik, ő biza felajánl egy láda sört.

Mire Liviu Dragnea lecsapott az éterből egy szelfivel, amelyen autója kormányánál ül, így bizonyítva, hogy ő maga az, aki a Facebook-on jelen van. (Lényegében egy szelfi önmagában még nem bizonyít semmit, de azért hatásos.) És a vezér írt is a kép mellé: Na, mi lesz azzal a láda sörrel?

A polgár persze állta a szavát. Mire Liviu Dragnea kijelentette: hétfőn (azaz ma, május 7-én) várja a polgárt a PSD bukaresti székházában, a Kiseleff sétányon. Mi több, Dragnea hozza a miccset a sörhöz.

Hirdetés

Röviddel ezután a Facebookon megjelent a már említett esemény, Sütés Dragneánál címmel. A helyszín a fent említett bukaresti PSD-székház, az időpont május 7., hétfő délután öt óra.

Idöközben újságírói kérdésre Liviu Dragnea múlt csütörtökön elmondta: igen, megbeszélte a dolgot a polgárral, a találkozóra sor kerül a mondott helyen és időpontban. A PSD-s vezér a sajtó képviselőit is szeretettel várja.

Ami a Facebook-esemény megjelenése után a partira jelentkező romániai polgárok ezreit illeti, Dragnea kijelentette: velük nem volt deal, és hát, sajnos nincs annyi miccse, hogy mindenkit kielégítsen.

A Facebook-esemény alatti bejegyzések egy része egyébként arról szól, hogy ha már ilyen szépen odahívta a Vezér a népet, tüntessenek egyet a PSD-székház előtt.

Hirdetés