Illusztráció | Főtér.ro
pedofília
szabot
2018. április 11. szerda, 20:00
A két férfi mellett a gyerek anyját is őrizetbe vették, mert pénzért hagyta megtörténni az erőszakot.

Őrizetbe vettek az Arad megyei rendőrök két férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy 2016 júliusa és 2018 áprilisa között több alkalommal is megerőszakoltak egy 11 éves gyermeket – írja a Mediafax hírügynökség.

A rendőrség szerint az egyik gyanúsított zádorlaki (Zădăreni), míg a másik Fönlak (Felnac) községben él. A két férfi mellett a gyermek édesanyját is őrizetbe vették, ugyanis bizonyos pénzösszeg fejében beleegyezett, hogy gyermekét megerőszakolja a két férfi. A rendőrség bíróság elé állítja a három gyanúsítottat előzetes letartóztatásuk céljából.

A nyomozás során kiderült, hogy a 43 és a 21 éves férfi fizikai és pszichikai kényszerítéssel, kihasználva, hogy a kiskorú nem tudja érvényesíteni akaratát, több alkalommal nemi aktusra bírta a gyermeket. A kiskorút a 49 éves anyja beleegyezésével erőszakolták meg – írta a rendőrség közleményében. 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26191
Ma még pompásan virítanak a gesztenyefák virágbugái a kolozsvári nemzeti színház oldalán. Október végén! De holnap már jön a hideg meg a zimankó. És az őszi tavasznak vége.
Ceaușescu a magyarok bőrén építgette a román nacionálkommunizmust, és reformok helyett szélsőséges nacionalizmussal takarózott, ahogy komolyabb válsághelyzetbe került.
Van remény? Erdély, a Partium és a Bánság szövetséget köt, hogy fejlesztési stratégiák terén bár, de leváljon a bukaresti bojárkormányról.
És ezzel még szinte semmit nem mondtunk a lesújtó kutatási eredményekről.
Ha tetszik, a mioritikus haza példásan bizonyított, már ami a rossz tanuló státust illeti. És a jelek szerint a tasli nem is fog soká késlekedni.
Határ a csillagos ég, persze, de itt az alapszükségletekről van szó.
Ötszáz éve is orvoshiány volt Erdélyben, nem csak ma.
Noha rém egyszerű forgatókönyv szerint zajlik ez a horrorfilm, elég sok pénzbe kerül. És alaposan ránk tud ijeszteni. Ja, és nem csak egy film.
Elvileg. Mert úgy lett kitalálva, hogy nem igazán ellenőrzi senki.
A román tudás fellegvárának lakói kábé csak a nacionalista hőbörgés szintjén fejtik ki tevékenységüket. Amúgy köszönik, jól élnek, és szarnak az utókorra. Sabin Gherman írása.
Még december elsején átadnák, ha már egyszer Centenáriumi híd a neve.
Érdekes, hogy miközben Romániában drasztikusan csökkent a EU iránti bizalom, Magyarországon éppen most mutat növekedést.
Kisebbség-kisebbség, nem mindegy, hogy melyik? – gondolhatták az illetékesek.
Aztán jól megfenyegették pénzbírsággal az oktatási tárcát. Most biztos átgondolják.