Tragédia
Jean St'Ay
2018. április 3. kedd, 15:09
Elfajult a helyzet: a vadállatok emberekre támadnak az utcákon.

Pénteken történt, hogy egy 54 éves férfira rátámadt egy vaddisznó a Fehér megyei Zalatna határában. Az állat nekirohant a férfinak, csontig felhasította a lábszárát, majd feldöntötte. A sérülés következtében a férfi sok vért vesztett. 

A szomszédok azonnal a zalatnai kórházba szállították a sérültet, hogy ne kelljen a mentőkre várni. A sürgősségi kezelést követően a férfit átszállították a gyulafehérvári megyei sürgősségi kórházba, ahol a hétfői napon belehalt a sérülésébe.

Silviu Ponoran, Zalatna polgármestere az eset kapcsán kijelentette: sürgős lépésekre van szükség a vaddisznók ellen, ugyanis a helyzet odáig fajult, hogy a vadállatok embereket támadnak meg az utcán.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26044
Röviden: autonómia kellene hozzá. Ha nem is területi.
A Kolozs Megyei Tanács hosszú hónapok óta tartó teketóriázás után beüzemelte a fordított ozmózisú rendszert.
Az elöregedés 2050-re olyen méreteket ölt Romániában, hogy 1,74 nyugdíjas fog jutni minden aktív személyre.
A két ügy között nyilván nincs ok-okozati kapcsolat, de azért jó lenne, ha a rangos egyetemek nem csak a saját jogaikat védenék, hanem az odajáró egyetemi hallgatókét is.
A gyanú szerint a volt miniszterelnök katonai diverziós akciók elrendelésében sáros.
Ha már egy olyan kiegyensúlyozott elemző is szóvá teszi, mint Horațiu Pepine, akkor tényleg lehet valami baj az egyensúly körül.
Az RMDSZ törvénymódosítása átment a képviselőházon, már csak az államfőn múlik, mikor vezetik be.
A bukaresti médiafigyelő szervezet ismét elkészítette éves jelentését, melyben terjedelmesen foglalkozik a romániai magyar kisebbség ellen irányuló diszkriminációval is.
A szociáldemokrata vezér és kormánya folyamatosan mantrázzák a kormányprogram egyetlen és abszolút igazságát. A számok azonban olyanok, mint a tények: makacs dolgok.
A szenátorok ma háromnegyedórás vitában mondták el, mit gondolnak Székelyföld autonómiájáról.
És mennyi a képen látható… izének az előállítási költsége?
A jelek szerint nem matematikusi képességei miatt szerepeltetik a szíriai csapatban.
A két rabló százezer lejt vitt el.
Hallgatólagosan elfogadta, hogy ne legyen büntethető, ha valaki nem saját, hanem más hasznára követ el korrupciós bűncselekményt.