A nemzetközi vonalra erősít rá az idei Vibe Fesztivál

Magyarországi és nemzetközi fellépőkkel, valamint erdélyi zenekarokkal érkezik a VIBE Fesztivál második kiadása.
Hirdetés

Július 5–8. között a marosvásárhelyi fesztiválozók találkozhatnak például az angliai Dub Pistols Sound Systemmel vagy a Freestylers-szel, akik az első nemzetközi sztárjai az idei VIBE-nak. A tavasz folyamán újabb nemzetközi fellépőket fognak bejelenteni – ígérik közleményükben a szervezők.

Magyarországról érkezik ByeAlex és a Slepp, a Blahalouisiana, a Kistehén, a Magashegyi Underground, NB és Edo Denova, akik először vájbolnak. De ott lesz a tavaly nagy bulit csapó Wellhello, Margaret Island, Hősök, Anna and the Barbies, Intim Torna Illegál, Cloud9+ és Sub Bass Monster is.

Az erdélyi előadók közül egyelőre Marosvásárhely kedvenc DJ-jét, Shivert és a kolozsvári FUNKorporationt, illetve az Alteregóból lett Teddy Queent jelentették be a szervezők. A kézdivásárhelyi, egyre népszerűbb Nick Havsennek is bérelt helye van a DJ-pult előtt, aki az alábbi videóhoz is szolgáltatta a zenét.

A lista hamarosan újabb nemzetközi, magyarországi és erdélyi nevekkel egészül ki.

Hirdetés

Az idei VIBE témája a REkoncept Erdély, amely visszaköszön majd a feszitválprogramban, a VIBE Koli panelbeszélgetésein, de az újragondolt, jövőidéző fesztiválhelyszín és bútorzat is illeszkedni fog a témába.

Bérleteket jelenleg 119 lejért lehet vásárolni. További részletek a www.vibefestival.ro oldalon. 

Hirdetés