Illusztráció | Főtér.ro
Tragédia
szabot
2018. március 27. kedd, 17:00
Vallásos élményben volt része, öngyilkos akart lenni, végül feladta magát a rendőrségen.

Borzasztó bűncselekményről számol be a Mediafax hírügynökség: egy 43 éves férfi kiirtotta a Brassóban élő családját. Kedd déli 13 órakor azzal jelentkezett a Brassó megyei rendőrparancsnokságon, hogy megölte a feleségét és két gyermekét.

A bejelentés nyomán a helyszínre kivonult rendőrök valóban halva találták a 42 éves nőt, a 18 éves lányt és a 13 éves fiút. A férfit őrizetbe vették, folyik a kihallgatása.

Rendőrségi források szerint a férfi éjszaka megvárta, amíg elalszik a felesége és a gyermekei, majd leszúrta őket. Családtagjai megölése előtt vallásos élményben volt része, amely miatt megpróbált öngyilkos lenni, szivárogtattak a rendőrök a férfi által elmondott részletekből.

Az illető egyébként Suceaváról származik, Brassóban egy cég gondnokaként dolgozik.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/25959
Olyan országban akarok élni, ahol nem küldik sétálni az állampolgárt egy dossziéért, egy fénymásolatért, amit a hivatal is nyugodtan elkészíthetne vagy adhatna.
Van ebben az interjúban szó mindenről: az 1818 utáni gyenge román államról, diszkriminációról, kicsit Erdélyről is. Méghozzá női szemszögből.
Ez jött ki egy közvélemény-kutatás eredményeként. De más nyalánkságok is vannak ott. Például Orbán Viktor.
Bocsánatkérés? Szó se róla. Lemondás? Szó se róla.
Van, aki Dragnea lemondásával mentené meg a pártot. Van, aki szerint már arra sem méltó a PSD, hogy az európai baloldali pártcsaládhoz tartozzon.
Két fő téma köré csoportosulnak idén a legnagyobb kolozsvári magyar rendezvénysorozat eseményei: Mátyás király születésének 575. és a tordai vallásszabadság kihirdetésének 450. évfordulója.
De tényleg... ha minden olyan jól meg a mioritikus hazában, amint azt a nagy kormánypárt hangoztatja, akkor miért is nincsenek?
Most akkor volt katonai ügyész a kormánypalota előtti incidens helyszínén, vagy sem?
Ilyen körülmények között jogos a kérdés: miként tudja biztosítani Románia jövőre az EU Tanács elnökségét?
A csendőrökök által megvert osztrák újságíró miatt Románia 2019-es EU-elnökségét is megkérdőjelezik.
De ehhez arra van szükség, hogy a két ország belügyminisztériuma jóváhagyja Bihar és Hajdú-Bihar megye önkormányzati vezetőinek beadványát.
Ultramodern lesz a kolozsvári közszállítás. Már csak utak kellenek.
A kánikulát gyenge nyári záporok enyhítik majd.
A politikában a konfliktus „alaptevékenység”. Ami ma a román politikában zajlik, az nem konfliktus. Folyamatos botrány. Andrei Pleșu írása.