árad a szeretet
Szerző: Főtér.ro
2018. március 25. vasárnap, 18:48
Nem, nem határon túli szavazatokra vadásznak. Mondjuk ezek után...

Kolozsváron készített kortesklippel kampányol a Demokratikus Koalíció (DK) a határon túli kettős állampolgárok szavazati joga ellen a Gyurcsány Ferenc vezette alakulat.

A Gyurcsány Facebook-oldalán közzétett videó felvezetője szerint „döbbenetes” az eredménye annak, hogy a párt kampánystábja megkérdezte a kolozsváriakat, hogy elmennek-e szavazni április 8-án. És érthető, hogy döbbenetes a DK számára az, ami a filmen látható, vagyis hogy a Kolozsvár főterén válaszoló emberek egytől egyig azt mondják: a Fideszre szavaznak.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/25930
Az új alakulat a MRI helyét veszi át.
146 éve született a magyar színjátszás meghatározó alakja, a kolozsvári Hollywood atyja.
Elkezdődött a harc az erdélyi és bánsági városok által képviselt sikeres fejlődési modell és a bukaresti atyuska modellje között.
Annak idején nem csak a magyaroknak, sok románnak sem fűlt a foga a nagy egyesüléshez. Főleg, miután látták, hogy jár el az új főváros Erdéllyel szemben.
Mutatjuk, hogyan alussza téli álmát az Europa Nostra-díjas település.
Szigorítják a csendháborítással járó bírságokat.
Mi is a helyzet a Nyugati Szövetséggel? Sabin Gherman sorra veszi a dolgokat, hogy ne szenvedjenek tovább a habzószájú nacionalisták.
Úgyhogy hagyjuk a hazaáruló dumát az erdélyi Svájcról, kedves Cristian Tudor Popescu, kedves álújságírók. Mondja a nemzeti lánggal lobogó szerző.
Egyre nagyobb és hangosabb a zártkörű buli.
Igaz ugyan, hogy Ecaterina Andronescu, a régi-új oktatási miniszter tudja, mennyi kétszer kettő, viszont az oktatási stratégiák szétcseszése terén is markánsan bizonyított.
Leszámol az újkapitalizmus iránti illúziókkal és egy globalizációkritikus, ökopolitikai alternatívát mutat fel Zöld jelzés - Vázlat egy új politikához című, nemrég Kolozsváron is bemutatott könyvében az LMP volt vezetője.
És amúgy sem lesz képes semmit megvalósítani.
Kulturálisan az. De jure nem az. De hogy elege van a bukaresti bojárok packázásaiból, úgy tűnik, tény.
Naná, hogy ezért is feljelentette a fürdővárost.