Tragédia
szabot
2018. március 16. péntek, 18:51
A nagyapját is megtámadta a valószínűleg pszichés zavarokkal küzdő fiatalember.

Az édesanyja szerint pszichés betegséggel küzd az a kolozsvári fiatalember, akit azzal gyanúsítanak, hogy kilökte a nagymamáját a tömbház tizedik emeletéről. Az asszony a helyszínen életét vesztette. Az eset után bűnügyi kivizsgálás indult.

A 23 éves fiatal egy Monostor negyedi tömbházban, saját lakásukban támadt a nagyszüleire. A 79 éves nagymamáját kilökte az erkélyről, és megtámadta a 89 éves nagyapját is, akit komoly fejsérülésekkel szállítottak kórházba. A nyomozó ügyészek gyanúja szerint konfliktus volt az unoka és a nagyszülők között.

Az elkövetéssel gyanúsított fiú édesanyja szerint beteg. „A fiút paranoid skizofréniával diagnosztizálták, kezelés alatt álló pszichés beteg, kórházba utalták és orvosi igazolása is van” – nyilatkozta az asszony az Agerpes hírügynökségnek.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/25812
Röviden: autonómia kellene hozzá. Ha nem is területi.
A Kolozs Megyei Tanács hosszú hónapok óta tartó teketóriázás után beüzemelte a fordított ozmózisú rendszert.
Az elöregedés 2050-re olyen méreteket ölt Romániában, hogy 1,74 nyugdíjas fog jutni minden aktív személyre.
A két ügy között nyilván nincs ok-okozati kapcsolat, de azért jó lenne, ha a rangos egyetemek nem csak a saját jogaikat védenék, hanem az odajáró egyetemi hallgatókét is.
A gyanú szerint a volt miniszterelnök katonai diverziós akciók elrendelésében sáros.
Ha már egy olyan kiegyensúlyozott elemző is szóvá teszi, mint Horațiu Pepine, akkor tényleg lehet valami baj az egyensúly körül.
Az RMDSZ törvénymódosítása átment a képviselőházon, már csak az államfőn múlik, mikor vezetik be.
A bukaresti médiafigyelő szervezet ismét elkészítette éves jelentését, melyben terjedelmesen foglalkozik a romániai magyar kisebbség ellen irányuló diszkriminációval is.
A szociáldemokrata vezér és kormánya folyamatosan mantrázzák a kormányprogram egyetlen és abszolút igazságát. A számok azonban olyanok, mint a tények: makacs dolgok.
A szenátorok ma háromnegyedórás vitában mondták el, mit gondolnak Székelyföld autonómiájáról.
És mennyi a képen látható… izének az előállítási költsége?
A jelek szerint nem matematikusi képességei miatt szerepeltetik a szíriai csapatban.
A két rabló százezer lejt vitt el.
Hallgatólagosan elfogadta, hogy ne legyen büntethető, ha valaki nem saját, hanem más hasznára követ el korrupciós bűncselekményt.