Tragédia
szabot
2018. március 16. péntek, 18:51
A nagyapját is megtámadta a valószínűleg pszichés zavarokkal küzdő fiatalember.

Az édesanyja szerint pszichés betegséggel küzd az a kolozsvári fiatalember, akit azzal gyanúsítanak, hogy kilökte a nagymamáját a tömbház tizedik emeletéről. Az asszony a helyszínen életét vesztette. Az eset után bűnügyi kivizsgálás indult.

A 23 éves fiatal egy Monostor negyedi tömbházban, saját lakásukban támadt a nagyszüleire. A 79 éves nagymamáját kilökte az erkélyről, és megtámadta a 89 éves nagyapját is, akit komoly fejsérülésekkel szállítottak kórházba. A nyomozó ügyészek gyanúja szerint konfliktus volt az unoka és a nagyszülők között.

Az elkövetéssel gyanúsított fiú édesanyja szerint beteg. „A fiút paranoid skizofréniával diagnosztizálták, kezelés alatt álló pszichés beteg, kórházba utalták és orvosi igazolása is van” – nyilatkozta az asszony az Agerpes hírügynökségnek.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/25812
Pedig ez a mioritikus haza soros EU-elnökségének jelképe.
Hiába szerzett három gólt Észtországban, a védelem csődje miatt csak döntetlent játszott a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában.
A gyülekezési törvény módosítását a kormány már régóta fontolgatja, de a legfelsőbb bíróság mai döntése után meglehet, hogy nem lesz már szükség rá. A civilek perrel fenyegetnek.
Négy nagyváros a kezébe vette a sorsát. Elkezdődött volna a gyakorlati regionalizálás? És vajon mit fog szólni mindehhez a bukaresti bojárság?
Kevesebb mint két év alatt elég látványosan alakult a pártok népszerűsége.
Többször át lett ismételve és fel lett mondva a lecke a román-magyar érdemi párbeszéd elkezdésének a fontosságáról az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács pénteki, kolozsvári konferenciáján. Idén is.
Jobban játszott, de nem eléggé jól Athénban a magyar válogatott.
Tanulság: nyugodtan lehet kutatni a szekus besúgók után, amíg szembe nem jön valaki, aki túl magas polcon van.
Még a siralmas téesznyugdíjakat is bankkártyára utalná az állam.
A gesztus értékelendő, de ettől még nincs mit ünnepelni.
Mert egy putyinista-erdoganista beütésű autarchikus ceauşiszta nemzetállam. És nincs politikai víziója. És nem akar integrálódni. És, hopp, hasonlítani igyekszik Magyarországhoz.
Ezt persze könnyű leírni. Dragneát és csapatát kifüstölni a kormány épületéből annál nehezebb. És lehet, kicsit kevés is hozzá ez a Klaus Iohannis.
A gyulafehérvári román nemzetgyűlésről sok szó esik a centenárium évében, de csak kevesen beszélnek arról, hogy 1918 decemberében ellen-nagygyűlést is tartottak Kolozsváron. Erről is beszélt a Korunk Akadémia legutóbbi meghívottja, Fodor János történész.
Semmit nem tudni róluk, de valószínű, hogy más nyelven tanulják az ábécét.