Tragédia
szabot
2018. március 16. péntek, 18:51
A nagyapját is megtámadta a valószínűleg pszichés zavarokkal küzdő fiatalember.

Az édesanyja szerint pszichés betegséggel küzd az a kolozsvári fiatalember, akit azzal gyanúsítanak, hogy kilökte a nagymamáját a tömbház tizedik emeletéről. Az asszony a helyszínen életét vesztette. Az eset után bűnügyi kivizsgálás indult.

A 23 éves fiatal egy Monostor negyedi tömbházban, saját lakásukban támadt a nagyszüleire. A 79 éves nagymamáját kilökte az erkélyről, és megtámadta a 89 éves nagyapját is, akit komoly fejsérülésekkel szállítottak kórházba. A nyomozó ügyészek gyanúja szerint konfliktus volt az unoka és a nagyszülők között.

Az elkövetéssel gyanúsított fiú édesanyja szerint beteg. „A fiút paranoid skizofréniával diagnosztizálták, kezelés alatt álló pszichés beteg, kórházba utalták és orvosi igazolása is van” – nyilatkozta az asszony az Agerpes hírügynökségnek.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/25812
Olyan országban akarok élni, ahol nem küldik sétálni az állampolgárt egy dossziéért, egy fénymásolatért, amit a hivatal is nyugodtan elkészíthetne vagy adhatna.
Van ebben az interjúban szó mindenről: az 1818 utáni gyenge román államról, diszkriminációról, kicsit Erdélyről is. Méghozzá női szemszögből.
Ez jött ki egy közvélemény-kutatás eredményeként. De más nyalánkságok is vannak ott. Például Orbán Viktor.
Bocsánatkérés? Szó se róla. Lemondás? Szó se róla.
Van, aki Dragnea lemondásával mentené meg a pártot. Van, aki szerint már arra sem méltó a PSD, hogy az európai baloldali pártcsaládhoz tartozzon.
Két fő téma köré csoportosulnak idén a legnagyobb kolozsvári magyar rendezvénysorozat eseményei: Mátyás király születésének 575. és a tordai vallásszabadság kihirdetésének 450. évfordulója.
De tényleg... ha minden olyan jól meg a mioritikus hazában, amint azt a nagy kormánypárt hangoztatja, akkor miért is nincsenek?
Most akkor volt katonai ügyész a kormánypalota előtti incidens helyszínén, vagy sem?
Ilyen körülmények között jogos a kérdés: miként tudja biztosítani Románia jövőre az EU Tanács elnökségét?
A csendőrökök által megvert osztrák újságíró miatt Románia 2019-es EU-elnökségét is megkérdőjelezik.
De ehhez arra van szükség, hogy a két ország belügyminisztériuma jóváhagyja Bihar és Hajdú-Bihar megye önkormányzati vezetőinek beadványát.
Ultramodern lesz a kolozsvári közszállítás. Már csak utak kellenek.
A kánikulát gyenge nyári záporok enyhítik majd.
A politikában a konfliktus „alaptevékenység”. Ami ma a román politikában zajlik, az nem konfliktus. Folyamatos botrány. Andrei Pleșu írása.