Tragédia
béel
2018. március 4. vasárnap, 11:10
A slatinai megyei sürgősségi kórházban következett be a tragikus eset.

Megölt egy asszisztensnőt, majd önmagával is végzett a slatinai megyei sürgősségi kórház pszichiátriai osztályának egyik ápolója vasárnapra virradóra. Mint kiderült, a 45 éves nő és az 54 éves férfi hosszabb ideje kapcsolatban volt, kisebb megszakításokkal.

A szemtanúk elmondása szerint éjjel fél egy tájban a nő egy kávéval bement az egyik terembe, ahova a férfi is követte. Ezt követően egy ággyal eltorlaszolták az ajtót. Később kiabálást hallottak odabentről, és miután nem tudták kinyitni az ajtót, kihívták a tűzoltókat.

Miután sikerült betörni az ajtót, már csak a holttestekre bukkantak rá. A nő hátát hét, a nyakát három késszúrás érte, a féfira pedig fölvágott erekkel bukkantak rá, illetve nyaki tájékon is volt rajta egy seb. A nyomozás első eredményei szerint a férfi előbb végzett a nővel, majd öngyilkosságot követett el.

A kórház menedzsere szerint mindketten több mint tizenöt éve dolgoztak az intézményben.

A rendőrség és az Olt megyei törvényszéki ügyészség vizsgálatot indított az ügyben.

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/25608
Két ex-Real Madridos játékossal erősített a kolozsvári focicsapat.
A hírszerző szolgálat arra gyanakszik, hogy keletről érkezik a baj.
Pár, jelenleg használaton kívüli parkolási táblán a magyar felirat az első, a román pedig csak a második, ezért Dan Tanasă újabb pert indított Ráduly Róbert Kálmán ellen. Ez az idei negyedik.
Ha eltekintünk a politikai érvelés szövevényétől és összehasonlítjuk a fővárosi tüntetést más hasonlókkal, kínálkozik pár magyarázat. Horațiu Pepine írása.
Egy normális országban nem feltétlenül elegáns tahó módon szidni a kormányt. Romániában viszont, úgy tűnik, épp erre van szükség. Andrei Pleşu szövege.
A marosvásárhelyi zenekar kizárólag magyar nyelvű, saját szerzeményekkel jelentkezik.
Az örmény FC Alaskert ellen aratott ötgólos győzelem a csapat legnagyobb arányú sikere a nemzetközi kupákban.
Eddig semmit nem sikerült megvalósítani a célkitűzésekből, figyelmeztet az európai zsűri.
A nép ügyvédjéhez fordulnak.
Nemcsak azért, mert kedvezőbb a földrajzi fekvése, hanem azért is, mert Magyarország sokkal hatékonyabban képviseli az érdekeit, mint Románia.
Mert már így is ad egy rakás pénzt a sertéspestis megelőzésére, de a kormány nem tesz eleget a disznókért és a gazdákért.
Jósolják a kiskereskedelemben utazó cégek vezetői.
Vállalja a felelősséget, de azért megjegyezte: a tüntetők nem határolódtak el egyértelműen a huligánoktól. Ráadásul állítása szerint Molotov-koktélokat is találtak.
Emlékszik még a nagyváradi Piros tó és Háborúzók utcára? Most itt a párja: „a szimbolikus szekér” és a „100 hegedű Orkesztrája”.